Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2016-2017 İstanbul Boğazı Tekne Avları ''CANLI YAYIN'' Kanalımız

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yahu Selahattin sen nasıl bir işte çalışıyorsun, işçi lazımsa bizi de aldır bari :) bu saatte denize aciliyorsun, valla iyiymiş
Aynen be ya hayat bana güzel

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
dahada giymezsin herhalde :D:D
Zuhahaha Abi tam ben yazacaktım benden önce davranmışsın :D Aynı şeyi düşünmüşüz :D Selo bir daha tekneye binerken boxer kontrolü yaptıracam Semihe bak haberin olsun :D Koton olursa aldırmayız tekneye :D Biliyorsun ki Semihin gözünden kaçmaz :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bundan sonra don mon giymicem tarih bunu yazsın :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Balık durumu nasıl yemli devam ediyor mu? bizim ekip te bugün uzun oltaya çıktılar bakalım haberler nasıl olacak.

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yarın sabah tekneyle çıkçaz ilk defa tekne avı yapçam takım olarak ne almalıyız nasıl takımlar kulanılıyor bilgi verirseniz çok memnun olurum

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
yarın sabah tekneyle çıkçaz ilk defa tekne avı yapçam takım olarak ne almalıyız nasıl takımlar kulanılıyor bilgi verirseniz çok memnun olurum
kurşun olarak minimum 250 gr kurşun, 2 no iğneli çinekop çaparisi özellikle turuncu iyi çalışıyor ama şu an çapariye balık var mı bilemiyorum. en kötü ihtimal istavrit vardır. istavrit çaparisi de alın ama kıyı çaparisi değil tekne için düz iğneli 7 - 9 no arası iğne büyüklüğü olmalı. yine yanınıza yemli takım alın köstek boyları çok uzun olmasın.