2017 sezonu Tatlı Su Avı

Tebrikler.Güzel bir av olmuş.Aytekin beyin kepçeleme konusundaki aceleciliği ve ilginç sitili beni baya güldürdü. Daha irileri rast gelsin.

Tebrikler İbrahim,
Çok güzel bir gün ve av olmuş..
DAha da güzelleri rast gelsin

Tebrikler İbrahim hocam güzel trofe.. Sucuk ikramı da güzel olmuş.. Takım bilgisi de alırsak güzel olur.. Rastgelsin.. 🙂

Tebrikler İbrahim hocam güzel trofe.. Sucuk ikramı da güzel olmuş.. Takım bilgisi de alırsak güzel olur.. Rastgelsin.. 🙂

Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.

Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.
Baitcasting setin detayları nelerdir? 🙂 Makine Daiwa galiba.. Ayrıca baitcasting makinelerde kalama sesi yok demissiniz makineden makineye değişiyor.. 2017 Model Daiwa Steez A Tw ye bi bakmanizi öneririm mükemmel bir kalama sesi var.. 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tebrikler sezonu keyifli bir avla açmışsınız.
Videoda güzel olmuş,devamını bekliyoruz.
Limit dışı balığı bırakmanızda takdire şayan.

Baitcasting setin detayları nelerdir? 🙂 Makine Daiwa galiba.. Ayrıca baitcasting makinelerde kalama sesi yok demissiniz makineden makineye değişiyor.. 2017 Model Daiwa Steez A Tw ye bi bakmanizi öneririm mükemmel bir kalama sesi var.. 🙂

Daiwa zillion kullanıyorum, kamış 210 markasız bi kamış sert esnekliğe sahip, lastik gibi oynayan kamışları sevmiyorumda. Misina berkley fireline 0.15 braid 🙂 Bu ikinci Baitcasting makinem diğeride daiwaydı. Söylediğiniz makinayı inceleyeceğim. Teşekkürler.

Back