Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.Tebrikler İbrahim hocam güzel trofe.. Sucuk ikramı da güzel olmuş.. Takım bilgisi de alırsak güzel olur.. Rastgelsin..![]()
Baitcasting setin detayları nelerdir?Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.
Daiwa zillion kullanıyorum, kamış 210 markasız bi kamış sert esnekliğe sahip, lastik gibi oynayan kamışları sevmiyorumda. Misina berkley fireline 0.15 braidBaitcasting setin detayları nelerdir?Makine Daiwa galiba.. Ayrıca baitcasting makinelerde kalama sesi yok demissiniz makineden makineye değişiyor.. 2017 Model Daiwa Steez A Tw ye bi bakmanizi öneririm mükemmel bir kalama sesi var..
![]()