Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2017 sezonu Tatlı Su Avı

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler.Güzel bir av olmuş.Aytekin beyin kepçeleme konusundaki aceleciliği ve ilginç sitili beni baya güldürdü. Daha irileri rast gelsin.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler İbrahim,
Çok güzel bir gün ve av olmuş..
DAha da güzelleri rast gelsin

B

BS Okuru

Misafir
Tebrikler İbrahim hocam güzel trofe.. Sucuk ikramı da güzel olmuş.. Takım bilgisi de alırsak güzel olur.. Rastgelsin.. :)

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler İbrahim hocam güzel trofe.. Sucuk ikramı da güzel olmuş.. Takım bilgisi de alırsak güzel olur.. Rastgelsin.. :)
Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.

B

BS Okuru

Misafir
Su seviyesi çok yüksek olduğu için genel olarak derin dalarlı sahteler denedik. At çek için havaların biraz daha ısınması gerek. Bu balığı sıcak bir havada yakalamış olsaydık eğer bu kadar çabuk kepçeleyemezdik diye düşünüyorum.
Baitcasting setin detayları nelerdir? :) Makine Daiwa galiba.. Ayrıca baitcasting makinelerde kalama sesi yok demissiniz makineden makineye değişiyor.. 2017 Model Daiwa Steez A Tw ye bi bakmanizi öneririm mükemmel bir kalama sesi var.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler sezonu keyifli bir avla açmışsınız.
Videoda güzel olmuş,devamını bekliyoruz.
Limit dışı balığı bırakmanızda takdire şayan.

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Baitcasting setin detayları nelerdir? :) Makine Daiwa galiba.. Ayrıca baitcasting makinelerde kalama sesi yok demissiniz makineden makineye değişiyor.. 2017 Model Daiwa Steez A Tw ye bi bakmanizi öneririm mükemmel bir kalama sesi var.. :)
Daiwa zillion kullanıyorum, kamış 210 markasız bi kamış sert esnekliğe sahip, lastik gibi oynayan kamışları sevmiyorumda. Misina berkley fireline 0.15 braid :) Bu ikinci Baitcasting makinem diğeride daiwaydı. Söylediğiniz makinayı inceleyeceğim. Teşekkürler.