B
BS Okuru
Misafir
İnşallah Eşref abi..Haydi maşallah gerisi geliyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah Eşref abi..Haydi maşallah gerisi geliyor.
Güzel olurdu nasip kısmet bakalım..Önumuzdeki haftasonu malum abi. Ankara yollarında olacağım. Geniş vaktim olsaydı kesin bir turna organizasyonu yapardik.
Bende bugün meraya gittim su çok güzeldi kaşık ve sahte denedim... İkisinde de takip aldım fakat balık alamadım... 3 saat sonra sıkıldım yemli ye döndüm 6 tane alabalık yakaladım 6 sıda Porsiyon değildi saldım suya geri son bir aydır aksiyon yokGüzel olurdu nasip kısmet bakalım..
Gazi abi hafta içi sendromuna sokma bizi.Arkadaşlar yarın zaman olarak müsaitim istanbulda turna için nereyi önerirsiniz. Eyüpteyim ve araç var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi yarın hanımın misafirleri var bende kaçacak yer arıyorum. Hafta içi vakit olsada kafa dengi bulamayınca pek gitmiyorum.Gazi abi hafta içi sendromuna sokma bizi.![]()
Keşke her ava giderken evde gün olduğunu bilerek gitsek..Güzel bir av sonrasında gün olan eve gitmek.. Pastalar, börekler, tatlılar..
İnsan avda rehavete kapılır.![]()