Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

21.01.2012 Cuma Levrek avımız (+5kg)

Bahadır

Üye
Adı
Bahadır
Tebrik ederim. o kiloda bir balığı kenera almak gerçekten tecrübe ister. İleride anlatacağın çok güzel bir hikayen olmuş, Bacak kadar derler ya, ayne öyle:) Herzaman rstgelsin...
Çok teşekkürler Oktay evet haklısın kaçırdığım balıktan sonra gerçekten o deneyimle bu balığı alırken hata yapmamaya çalıştım bizimde kendi aramızda konuştuğumuz konuyu sen dile getirmiş gerçekten belki hayatım boyunca böyle bir balık yakalayamama ihtimalim çok yüksek ve torunlarıma bile anlatacağım güzel bir av hikayesine sahip oldum en azından Avcı yalancı olur yine yüksekten atmaya başladı sözlerine maruz kalmayacağım:DElimde görsel delillerim var nede olsa

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Tebrikler imrenilecek bir av olmuş.... Şu işler bir bitsede denize kavuşsak.. Formda raporları izleye izleye doldum valla...

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
İmrenmemek elde değil :eek: balık hakikaten paşa gibi gelmiş :D paşalar gibi de yenmiştir buna da eminim :D
Allah hep böyle keyifli avlar nasip etsin, vallahi kocaman tebrikler sevgilerle kısmetse inşallah yaz sonunda bikaç gün misafir oluruz o meralara :) ipucu isteriz o zaman :)

deepblue

Yeni Üye
Adı
mehmet altınel
Seni kutluyorum Bahadır tüm balıkçıların hayalini süsleyen boyutlarda bir levrek,başarılı avların devamını dilerim.

Taurus

Aktif Üye
Adı
Ali Hakan Çörtlen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahadır tebrik ederim gerçekten paşanın kralını bulmuşsun.Balıkesir'deysen tanışmak isterim görüşmek üzere.