Çok teşekkür ederim.Tebrikler.Gerçekten muhteşem...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim.Tebrikler.Gerçekten muhteşem...
<çok sağol Recep abi.Tebrikler Bahadır devamlarını dilerim.
Çok teşekkürler inşallah daha irileri sizlere rastgelir ve forumda bizde sizleri tebrik ederiz.Maşallah çok güzel bir Levrekmiş Bahadır kardeş, niceleri nasip olsun, devamıda rastgelsin tebrik ederim...
Çok teşekkürler Oktay evet haklısın kaçırdığım balıktan sonra gerçekten o deneyimle bu balığı alırken hata yapmamaya çalıştım bizimde kendi aramızda konuştuğumuz konuyu sen dile getirmiş gerçekten belki hayatım boyunca böyle bir balık yakalayamama ihtimalim çok yüksek ve torunlarıma bile anlatacağım güzel bir av hikayesine sahip oldum en azından Avcı yalancı olur yine yüksekten atmaya başladı sözlerine maruz kalmayacağımTebrik ederim. o kiloda bir balığı kenera almak gerçekten tecrübe ister. İleride anlatacağın çok güzel bir hikayen olmuş, Bacak kadar derler ya, ayne öyleHerzaman rstgelsin...
Çok teşekkür ederimTebrikler imrenilecek bir av olmuş.... Şu işler bir bitsede denize kavuşsak.. Formda raporları izleye izleye doldum valla...