Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim,ip uçları konusunda elimden geleni yaparım ama aramızdaİmrenmemek elde değilbalık hakikaten paşa gibi gelmiş
paşalar gibi de yenmiştir buna da eminim
![]()
Allah hep böyle keyifli avlar nasip etsin, vallahi kocaman tebrikler sevgilerle kısmetse inşallah yaz sonunda bikaç gün misafir oluruz o meralaraipucu isteriz o zaman
![]()
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMaşallah o ne beazman, azman mübarek! tebrikler; nice keyifli avlar olsun.
Teşekkür ederim, benim hayalim gerçek oldu darısı gerçekleşmeyenlerin başına en kısa zamanda inşallahSeni kutluyorum Bahadır tüm balıkçıların hayalini süsleyen boyutlarda bir levrek,başarılı avların devamını dilerim.
Abi teşekkürler darısı başına inşallah evet Balıkesir'de yaşıyorum,uğrayıp bir çayını içmek isterim tabii ki !Bahadır tebrik ederim gerçekten paşanın kralını bulmuşsun.Balıkesir'deysen tanışmak isterim görüşmek üzere.
Çok teşekkür ederim ,hepimizin şansı daim açık olsun.Tebrik ederim.Şansınız daim olsun. Rastgelsin.
Teşekkürler daha irileri sizlere rastgelir inşallahTebrikler, ve maşallah çok güzel bir trofe.