serkan koç
Üye
- Adı
- Adınızı Soyadınız
Havaların lodos ve ılık gitmesi balık durumunu olumsuz etkilemiş bir aydır bereketli balık haberleri gelmemişti bayram dolayısıyla işlerimin yoğunluğu baya bunaltmıştı cumartesi akşamı arkadaşım Selçuğu arayıp sarosa gidelim biraz kafa dağıtalım dedim saat gece 12 suları yola çıktık çok sisli ve yorucu 3 saatlik yolculuk sonucu yazlığa vardık takımları gözden geçirip bikaç saat dinlendik sabah çalan saatle balık avımız başladı 07:00 hemen tekneyi hazırlayıp çıktık saat 11:00 a kadar palamut için sırtı çektik küçük birkaç sinarit tuttuk suya iade ettik biraz kıyılayıp sinarite gezelim dedim. Yozuri tobimaru yeşil sahtemi takıp sinarite dolaşmaya başladık arkadaşım maria princes mavi ile avlanıyodu saat 12 olmuş acıkmıştık teknede bişeyler atıştırırken güzel bi vuruş aldım 5 dk mücadelenin ardından 1 kilonun üstünde sinariti teknemize aldık biraz daha sırtı yapıp çapari yapmak için kanala doğru açıldık selçuk arkadaşımda bi balık yakaladı ancak çekerken kurtuldu çapari denememiz sonuç vermeyince yemli oltalarımızı attık birkaç mercan hani menekşe ispari yakaladık bulunduğumuz noktanın az açığında martıların suya pike yaptını görünce hemen oynağa doğru ilerleyip çaparilerimizi suya saldık 5er tana kolyoz aldık fakat başka vuruş olmadı güneş yatmış hava serinlemeye başlamıştı yavaş yavaş dönüş yolunu tuttuk attığımız sahtelere başka balık gelmeyince bu güzel yazdan kalma sakin günü noktaladık bu avımıza ait birkaç foto

Uploaded with ImageShack.us