Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

21 MAYIS AVIM

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler güzel av olmuş balıklar çok iyi kampta yakılmış ateş yakılmış çok güzel bir ortam

leton

Aktif Üye
Adı
Arif
Tebrikler paylaşım doğa av herşey 10 numara ***** yıldız ... bol trofeli avlar olsun

leton

Aktif Üye
Adı
Arif
Tebrikler paylaşım doğa av herşey 10 numara ***** yıldız ... bol trofeli avlar olsun

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
maşallah güzel av olmuş elinize sağlık... perch in tadı güzeldir. derisini yüzüp, güzelce floto sunu çıkartıp bol un kızgın yağda ... üff .. :) Rastgele...
Aynen :) ben de çok severim perch etini. Ama arkadaş hiç yememiş ona özel yapacağım müsait zamanda.

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler abi.. Mübarek Ramazan ayı geldi gidemedim bi türlü samaverli balık avına İnşallah bayramdan sonra gidecem bende.. :) Rastgelsin..
Kardeşim ramazandan sonra bir program yaparız inşallah denk getirebilirsek.

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de bu raporu bekliyordum :) geçen hafta çıksak mı balığa, çıkmasak mı! Arcan kardeşimiz ne yaptı çıktı mı? çıkmadı mı? gitsemiydik gitmesemiydik hava da kötü derkeeen gitmedikk ve görüyorum ki yanlış yaptıkk :( şimdi Ramazan da girdi araya artık 1 ay gene gidemem gibi :(
Tebrik ederim çok güzel bir av olmuşş. daha nice güzel avlarınız-anılarınız olsun inşallah :D
Hakan Bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Gözümüzü karartıp gittik bozuk havaya rağmen ama değdi.