Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2100 gram Çupra

scetin

Üye
Adı
ŞEVKET ÇETİN
Günaydın Balık Sevdam, sevgili dostlar.. Bu sabah hayatımın en güzel avını yaşadım. Forumda edindiğim bilgilerle Çupra olabileceğini ümit ettiğim yeni bir meraya gittim. Musted 496/3 numara iğne ve yem olarak Madya kullandım. Sığ suda çizmeyle 40-50 m. açılıp takımı atabildiğim kadar uzağa (40-50 m. kadar) attım. 3 metrelik kamışımı kenardaki kayaların arasına sıkıştırıp zil taktım. Saat 07.00 gibi balık öyle bir vurdu ki, kamış kırılacak sandım. Tasma atmaya fırsat ve gerek kalmadı. Yaklaşık 80-90 metre kadar mesafeden 2100 gr. ağırlığındaki Çuprayı keyifle, heyecanla, büyük bir mutluluk yaşayarak çektim. Doya doya seyredip fotoğraflarını çektim. Ustalar Musted 496 iğneyi boşuna tavsiye etmemişler. Herkesin aynı mutlulukları, heyecanları yaşamalarını diliyorum. Rastgele...ŞANSLI GÜNÜM.jpg

avciceyhan

Yeni Üye
Adı
uğur avcı
Günaydın Balık Sevdam, sevgili dostlar.. Bu sabah hayatımın en güzel avını yaşadım. Forumda edindiğim bilgilerle Çupra olabileceğini ümit ettiğim yeni bir meraya gittim. Musted 496/3 numara iğne ve yem olarak Madya kullandım. Sığ suda çizmeyle 40-50 m. açılıp takımı atabildiğim kadar uzağa (40-50 m. kadar) attım. 3 metrelik kamışımı kenardaki kayaların arasına sıkıştırıp zil taktım. Saat 07.00 gibi balık öyle bir vurdu ki, kamış kırılacak sandım. Tasma atmaya fırsat ve gerek kalmadı. Yaklaşık 80-90 metre kadar mesafeden 2100 gr. ağırlığındaki Çuprayı keyifle, heyecanla, büyük bir mutluluk yaşayarak çektim. Doya doya seyredip fotoğraflarını çektim. Ustalar Musted 496 iğneyi boşuna tavsiye etmemişler. Herkesin aynı mutlulukları, heyecanları yaşamalarını diliyorum. Rastgele...
oo abi balığı götürmüşsün
tasma sadece iğnenin oturması değil üstüne üstlük balıklar genelde yemlere sürü halinde dalar aslında siz oltada bir vuruş hissediyorsanız o yemin yanında 3-5 balık kesin olur bunu hem su altında gözlükle görmüş olduğumdan hemde sırtından gözünden kuyruğun vb yerlerinden tuttuğum balıklardan biliyorum mesela 3 iğneli yemli bi takım düşünelim bir balık yemi hafif ısırdığı sırada başka balıklarda yanında bulunuyor siz aniden çekince diğer iki iğneden birinin diğer balıklara saplanma ihtimali çok yüksek
rastgele allah daha büyük daha gzel balıkları nasip etsin

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Şevket Abi,
Harika bir çupra yakalamışsın.
Böylelerinin hala var olduğunu bilmek çok güzel.
Her zaman rastgelsin

scetin

Üye
Adı
ŞEVKET ÇETİN
Avciceyhan, teşekkür ederim. Fotoğraf eklemeye de çalıştım ama uygun oldumu bilmiyorum.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
gayet güzel bir av olmuş, tebrikler.

Mustad 496 efsanedir hemen tüm dip ve taş balıklarında kullanılabilir. İnce ve keskinliği sayesinde çok avcı bir iğnedir.

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Şevket abi.
Harika bi balık.afiyet olsun. oltanı atığın zeminin yapısı nasıldı ?

keyfmustafa

Aktif Üye
Adı
Mustafa KEYF
Ellerine sağlık çok yakışıklı çok güzel çok şahane bir balık....

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Ellerinize sağlık güzel trofe. Her daim rast gelsin.

yakup_81

Üye
Adı
yakup yahşi
Tebrikler herdaim rastgelsin...