Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

23.05.2015 Çinekop-Sarıkanat

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Merhaba,
Cumartesi sabahı biraz spin denemesi yaptım. Kalabalık bol, balık azdı havamı alıp dönerken boğaza uğradım. 07,30-09,00 saatleri arası 200 gr kurşun arkası rapala ile nasibimi alıp kendimi de fazla yormadan eve döndüm. Balık hızlanmış bu aralar fırsat buldukça yoklamak lazım.

20150523_100531.jpg

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Spine niyet surfe kısmet olmuş, benim sadık yarim surf avcılığıdır dedirtmiş :)
Allah'tan her iki takım da varmış yanınızda, Cumartesi surf mekanında kalabalık yok muydu?
Devamı rast gelsin, bu gidişle sizin oralara gelicem bu balık yüzünden, bizim tarafta pek çıkmadı surfle.

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Merhaba,
Cumartesi sabahı biraz spin denemesi yaptım. Kalabalık bol, balık azdı havamı alıp dönerken boğaza uğradım. 07,30-09,00 saatleri arası 200 gr kurşun arkası rapala ile nasibimi alıp kendimi de fazla yormadan eve döndüm. Balık hızlanmış bu aralar fırsat buldukça yoklamak lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 19765
Rastgelsin bol trofeli avlanmak nasip etsin

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Spine niyet surfe kısmet olmuş, benim sadık yarim surf avcılığıdır dedirtmiş :)
Allah'tan her iki takım da varmış yanınızda, Cumartesi surf mekanında kalabalık yok muydu?
Devamı rast gelsin, bu gidişle sizin oralara gelicem bu balık yüzünden, bizim tarafta pek çıkmadı surfle.
Sağol Uğur , spin için deplasmanlar bana yaramıyor. Eli kulağındadır , kaçımazsam kendi mekanımda onlara hoşgeldin partisi yapacağım. Çok şükür surf avcılığı ile açığı kapatıyoruz.