Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağol kardeşim, sana da rastgelsin, hatta bu aralar biraz kolay gelsin. Malum yoruluyorsunRastgelsin Erdem abi.
eyvallah abi sorma ya, şuan nasıl çalışıyorum varya uyuklayarakSağol kardeşim, sana da rastgelsin, hatta bu aralar biraz kolay gelsin. Malum yoruluyorsun![]()
Çok şükür, teşekkürler Hamdi abi. Vakit buldukça deniz boş çevirmiyor bu aralarTebrikler kısmetinizi almışsınız![]()
Pharmaton alıcam sana, yoksa "düşüyoooooooorrr" denilen ağaçlar gibi küt diye gideceksin yakındaeyvallah abi sorma ya, şuan nasıl çalışıyorum varya uyuklayarak
Daha irilerine rastgelsin.
Rastgelsin bol trofeli avlanmak nasip etsinMerhaba,
Cumartesi sabahı biraz spin denemesi yaptım. Kalabalık bol, balık azdı havamı alıp dönerken boğaza uğradım. 07,30-09,00 saatleri arası 200 gr kurşun arkası rapala ile nasibimi alıp kendimi de fazla yormadan eve döndüm. Balık hızlanmış bu aralar fırsat buldukça yoklamak lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 19765
Sağol Uğur , spin için deplasmanlar bana yaramıyor. Eli kulağındadır , kaçımazsam kendi mekanımda onlara hoşgeldin partisi yapacağım. Çok şükür surf avcılığı ile açığı kapatıyoruz.Spine niyet surfe kısmet olmuş, benim sadık yarim surf avcılığıdır dedirtmiş
Allah'tan her iki takım da varmış yanınızda, Cumartesi surf mekanında kalabalık yok muydu?
Devamı rast gelsin, bu gidişle sizin oralara gelicem bu balık yüzünden, bizim tarafta pek çıkmadı surfle.