Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler İrfan BeyTebrikler Can bey, Hedeflenen balık livara girmiş, orada olmanın zevki keyfi bambaşka olsa gerek ekip çok sağlam Yaşar abimde aranızda, umarım daha, İrilerini tutarsın en kısa zamanda.bu güzel avlarınızın devamını diler tüm ekibi bu güzel görüntüleri bizlere yaşatığınız için kutlarım.selamlar.![]()
Teşekkürler Tahir AbiSevgili Can,
çok güzel bir rapor olmuş.Telefondada sana söylediğim gibi sinolar havyarı döküp derin taşlara gittiler.4 hafta çok güzel sinarit ve palaz yaptı sonrasında kayboldular.Ellerinize sağlık.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.
Sevgilerimle
Teşekkürler Emre BeyCan Bey,sizi ve Yaşar Beyi tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim TanbeyResimler ve yaşananlar harika bir av macerası, Baş roldeki arkadaşları tebrik ediyorum. Paylaşımlar için teşekkürler.
Tebrikler. Madem derin taşlara gittiler sizde onların yanına gidiverin.Teşekkür ederim Tanbey
Selamlar.
Merhaba avlarınızı keyifle izliyorum belgesel nitelikli raporlarınızıda keyifle takip ediyorum.Tebrikler. Madem derin taşlara gittiler sizde onların yanına gidiverin.![]()