ADİL AYKOL
Daimi Üye
Tebrikler bu sene kalamar bol olacağa benziyor rastgele
Teşekkür ederim. Her sene böyle bir beklentimiz oluyor. Umarım bol olur ve keyfini çıkartırız.Tebrikler bu sene kalamar bol olacağa benziyor rastgele
Kıyıdan kalamar avı oluyor ve çokta zevkli. Burhaniye taraflarında avlanıyorum.Kıyıdan kalamar avı oluyor mu? neresi burası merak ettim. Tebrikler.
Kıyıdan kalamar avı oluyor ve çokta zevkli. Burhaniye taraflarında avlanıyorum.
Meranın biraz derin olması gerekiyor. Genelde yosunluk alandan kum alan geçişlerinde görünüyor. Kayalık bölgelerde pek atmıyoruz ki zokalarımız takılmasın. Gün batımı/doğumu ve dolunay en çok verim aldığımız zamanlardır. Özellikle dolunayda fazlaca çıkıyor.Av icin belli saatleri var midir? Meranin kumluk mu kayalik mi olmasi gerekiyor?
Meranın biraz derin olması gerekiyor. Genelde yosunluk alandan kum alan geçişlerinde görünüyor. Kayalık bölgelerde pek atmıyoruz ki zokalarımız takılmasın. Gün batımı/doğumu ve dolunay en çok verim aldığımız zamanlardır. Özellikle dolunayda fazlaca çıkıyor.
Maaşallah...8 Eylül lambuka ve kalamarlar. Kalamardan ümit kesilince jig deneyeyim dedim. Çok uzak bir atış sonucu yapıştı yakışıklı.
79677 dosyayı görüntüle