Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

240cm // Tele Spin Tavsiye..

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
140 yıllık firma Eşref bey. ben silikonlarını lrf için kullanıyorum çok da memnunum. kıyıdan hafif yemli için de bir teleskobik var senelerdir halkaları paslandıramadım.

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
S.a.

At-çek için teleskobik spin kamış düşünüyorum. Boy olarak en fazla 240cm ve 10-40gr civarında bir atar aralığına sahip olacak.

Parçalı 180cm V System(Lrf) kullanıyorum. Kamışı sök-tak, bazukaya koy-çıkar, makineyi çıkar-tak, her seferde ipi halkalardan geçir vs. derken bütün bunlar yaklaşık 10-15dk zaman alıyor. Sadece pratik olması nedeniyle teleskobik düşünüyorum.

Belirttiğim özelliklerde, ip misinaya uygun, sağlam tele spin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Limit: 200-250₺

Şimdiden teşekkürler.:)
Sevgili dostum spinlerde bazuka yok bazukasız parçalı al makinayı alt parçadan sökme fırdöndülü klipsler var bir dk da takım kuruluyor

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben de bir ara teleskopik spin aradım ama bu işin ustaları tavsiye etmediler. bir abimizde vardı turna avında kullandım. gerçekten o 20 metre atarken ben teleskopikle 10 metre anca atabiliyordum. (mesafeleri örnek olarak verdim) teleskopik evet açması hazırlaması daha rahat fakat ömrünün az olduğunu duydum.

fishlover

Aktif Üye
10 dk. geçmeden tam tahmin ettiğim yorumlar gelmeye başladı.:)
Ben de farkındayım parçalı gibi olmadığının ama yok mudur piyasada bekleneni veren güzel bir telespin?

V System'in teleskobik olanları sıkıntılı diye duymuştum mesela. Hani bilinen, memnun kalınan bir telespin modeli bilen çıkar diye bekliyorum.:)
Yoktur dostum. Spinde teleskopik randuman vermiyor.