Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

25 Ocak Gelincik avımız

gbf-team

Üye
Adı
Oğuz YILDIRIM
keyif bir av ve yeni bir deneyim olmuş size lakin şuana gelincik balığı havyarda umarım dikkate alırsınız rastgele

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
O zaman hiç tutmamak lazım :) Mezgitgiller yılın büyük bölümünde üreyebilir. Gelincik için üreme dönemi bildiğim kadarıyla 8 ay. Bu üreme döneminin geniş bir zaman dilimini kapsaması, bol olmalarının başlıca nedeni.

keyif bir av ve yeni bir deneyim olmuş size lakin şuana gelincik balığı havyarda umarım dikkate alırsınız rastgele

argus

Üye
Adı
Kaan ERDAL
Yemli avlarda çember iğne kullanırsanız iğne yutmalarını en aza indirir, canınızın istediği balığı da dudaktan iğneyi çıkartıp salabilirsiniz. Araştırmanızı tavsiye derim. Ağzına değdiğinde açısından dolayı hemen saplanır. Boyunu normal iğneden biraz büyük seçmelisiniz.

scorpion26

Daimi Üye
Yemli avlarda çember iğne kullanırsanız iğne yutmalarını en aza indirir, canınızın istediği balığı da dudaktan iğneyi çıkartıp salabilirsiniz. Araştırmanızı tavsiye derim. Ağzına değdiğinde açısından dolayı hemen saplanır. Boyunu normal iğneden biraz büyük seçmelisiniz.
Aslında değişik ve kaliteli iğneler ben de kullanmak istiyorum fakat iğne bağlama ve takım yapma işi baya vakit isteyen meşakkatli iş benim için. Az çok bağlayabiliyorum fakat pek içimede sinmiyor yaptığım takımlar. Bu tarz hazır takımlarda araştırdığım kadarıyla pek yok. Halen bu konuda araştırmam devam ediyor.