SAHAPBURAK
Aktif Üye
- Adı
- ŞAHAP
Hiç bir zaman umudumuzu yitirmemek lazım, nitekim günün sonunda mutlu sonla bitirmişsiniz, rastgele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Avınız için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir balık. Size danışmak istediğim konu ( bilmediğim için soruyorum) 50 lbs çeker kuvvetinde olan şok misinanın kopacağını neden düşündünüz?Merhaba arkadaşlar ...Abimle birlikte sabah 8,30 da teknemizdeydik...Hava 4 bofor vardı...Hiç oyalanmadan direk eşek adasına yol verdik....Abim böyle havalara alışkın değil...Fakat Windguru saat 11-12 gibi 2-3 bofor verdiği için çıkmaya karar verdim...Tabi abimdende zılgıtı yedim...Ama abim istemişti balığa çıkmayı ve sorduğunda hava süper demiştim..... Neyse adalara gelince poyrazı bir nebze kesti ve rahatladık...... Başladık sırtı çekmeye... ama tık yok... Elimdeki rapalaları saat başı değiştirip deniyorum...Hava öğlen düzeldi ve her tarafı denemeye başladım....saatler su gibi geçiyor..ama bir iki taktırma operasyonundan başka bir şey yok ve hava kararmaya başladı... 10 cu saatin içerisindeyiz... Son 90 cı dakikayı oynuyorum...Son mera ve artık toplanmaya başladık ki o süper ses geldiiiiiii....Cırrrrrrr....cırrrrr......cırrrrrr İşte balığımız geliyor.....Süper kafa atıyor.....Lider Misinam 0,50 Lb idi ve kopartacağım diye korktum....bu yüzden 10 dk sal çek yaparak rahatlattım
Teşekkür ederim Volkan bey...Tebrik ederim. Sabrınızla balığı sonuna kadar hak etmişsiniz. Balık işi sabır işidir diye boşuna dememişler.
Teşekkür ederim Şahap bey...Hiç bir zaman umudumuzu yitirmemek lazım, nitekim günün sonunda mutlu sonla bitirmişsiniz, rastgele
Lider misinam 0,50 normal misinaydı...Avlarımda hep 0,80 kullanıyorumdum...Arkadaşlarımın ısrarı ile 0,50 ye döndüm ...Fakat o gün bir rapala taktırdım ve onu çıkartmak için uğraşırken koptu...ve bemce o kuvvette kopmamalıydı diye düşünüyorum...Yakaladığım Sinaritte iri bir balıktı ve çok kafa atıyordu....Sal bırakla yorduğum halde tekneye alırken 0,50 lik misinam bana güven vermedi...Avınız için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir balık. Size danışmak istediğim konu ( bilmediğim için soruyorum) 50 lbs çeker kuvvetinde olan şok misinanın kopacağını neden düşündünüz?
Selamlar