Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

26.01.2011 Çeşme & Sinarit

SAHAPBURAK

Aktif Üye
Adı
ŞAHAP
Hiç bir zaman umudumuzu yitirmemek lazım, nitekim günün sonunda mutlu sonla bitirmişsiniz, rastgele

ragıp oy

Aktif Üye
Adı
Ragıp Oy
Merhaba arkadaşlar ...Abimle birlikte sabah 8,30 da teknemizdeydik...Hava 4 bofor vardı...Hiç oyalanmadan direk eşek adasına yol verdik....Abim böyle havalara alışkın değil...Fakat Windguru saat 11-12 gibi 2-3 bofor verdiği için çıkmaya karar verdim...Tabi abimdende zılgıtı yedim... :) Ama abim istemişti balığa çıkmayı ve sorduğunda hava süper demiştim..... Neyse adalara gelince poyrazı bir nebze kesti ve rahatladık...... Başladık sırtı çekmeye... ama tık yok... Elimdeki rapalaları saat başı değiştirip deniyorum...Hava öğlen düzeldi ve her tarafı denemeye başladım....saatler su gibi geçiyor..ama bir iki taktırma operasyonundan başka bir şey yok ve hava kararmaya başladı... 10 cu saatin içerisindeyiz... Son 90 cı dakikayı oynuyorum...Son mera ve artık toplanmaya başladık ki o süper ses geldiiiiiii....Cırrrrrrr....cırrrrr......cırrrrrr İşte balığımız geliyor.....Süper kafa atıyor.....Lider Misinam 0,50 Lb idi ve kopartacağım diye korktum....bu yüzden 10 dk sal çek yaparak rahatlattım
Avınız için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir balık. Size danışmak istediğim konu ( bilmediğim için soruyorum) 50 lbs çeker kuvvetinde olan şok misinanın kopacağını neden düşündünüz?

Selamlar

serkan22

Üye
Adı
SERKAN GÜRANÇ
Avınız için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir balık. Size danışmak istediğim konu ( bilmediğim için soruyorum) 50 lbs çeker kuvvetinde olan şok misinanın kopacağını neden düşündünüz?

Selamlar
Lider misinam 0,50 normal misinaydı...Avlarımda hep 0,80 kullanıyorumdum...Arkadaşlarımın ısrarı ile 0,50 ye döndüm ...Fakat o gün bir rapala taktırdım ve onu çıkartmak için uğraşırken koptu...ve bemce o kuvvette kopmamalıydı diye düşünüyorum...Yakaladığım Sinaritte iri bir balıktı ve çok kafa atıyordu....Sal bırakla yorduğum halde tekneye alırken 0,50 lik misinam bana güven vermedi...

darklark35

Yeni Üye
Adı
Halit Burak SUCU
tebrikler abi süper av olmuş bence...

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler ne kadar uğraşılıyorsa bir okadar zevkli vede tatlı oluyor değil mi herşey cırrrrrrrrrrrrrrr sesinde bitiyor sonrası ferahlık :D dahası ras gele tebrikler

sevenseas

Yeni Üye
Adı
ömer uğur
merhabalar ben ömer izmir e tayinim çıktı bende tam bir balık hastasıyım daha önce trabzonda çalışmıştım. şimdi şırnaktan izmire geliyorum kısmetse. astsubayım. sizinle tanışmak isterim doğrusu. bilmediğim bir yer sizin gibi balık dostlarına ihtiyacım olacak. görüşmek üzere. 05053128041

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Ben böyle yakışıklı bir sinarit tutmayı hayal ederken ve imkan olmazken sizin raporlarınıza içim gidiyor.