Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

26 ADET LRF MAKİNESİ DENEMESİ SONUÇLARI :))

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık. Önerdiğiniz captain hacker 1000 lrf makinesini bir sitede 780 liraya bulabildim, isteyebileceklere duyurulur. Çinden gelen kamışıma takacağım, ben de buraya sonuçları yazarım.
Bana kalırsa makineyi bir kere almak lazım. 2 Aydır Hafif Takım kurmayı düşünüyordum geçen gün gittim iki adet CHD 1000A Aldım. Makineyi yarın deneyeceğim daha denemedim ama izlenim olarak oldukça güzel geldi elime.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Bana kalırsa makineyi bir kere almak lazım. 2 Aydır Hafif Takım kurmayı düşünüyordum geçen gün gittim iki adet CHD 1000A Aldım. Makineyi yarın deneyeceğim daha denemedim ama izlenim olarak oldukça güzel geldi elime.
LRF'ye yeni başlayan biri olarak katılmıyorum. Bana şu anki durumumda ucuz olup parasının hakkını en iyi veren ürünler daha mantıklı geliyor. Piyasada gördüğüm en ucuz, 350 liralık okuma makinesi bile baya dandik bir kamışla yeterince tatminkardı (cahilliğimdendir muhtemelen). Bu tarz makineleri de daha iyisiyle değiştirmek içe daha iyi oturuyor çünkü eskisi çöp olmuyor sonuçta.

CemoJR

Yeni Üye
Adı
Cemal ÇELİK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
LRF'ye yeni başlayan biri olarak katılmıyorum. Bana şu anki durumumda ucuz olup parasının hakkını en iyi veren ürünler daha mantıklı geliyor. Piyasada gördüğüm en ucuz, 350 liralık okuma makinesi bile baya dandik bir kamışla yeterince tatminkardı (cahilliğimdendir muhtemelen). Bu tarz makineleri de daha iyisiyle değiştirmek içe daha iyi oturuyor çünkü eskisi çöp olmuyor sonuçta.
Bana kalırsa 500 600TL verip sonra 2000TL ye diğer makineye geçmek mantıksız geliyor hocam. Bakış açışı tabi. Ben almışken bir kere alınsın tam alınsın kafasındayım. Bugün 500 600TL ucuz makineye verip 3 ay sonra diğer makineye gelen zamla 2500 daha verip boşuna 3000TL lik olmak mantıksız gibi geliyor benim için.

Başta 2000TL ye almak daha kârlı. Aradaki 6 edeceğim 1000TL zararı da sanki bugün etmiş gibi düşünüp kamışa yatırır daha kaliteli bir kamış alırım şahsen.

Tabi bunlar benim şahsi görüşüm ve düşüncem hocam. Sizin için en doğrusu sizin görüşünüz olacaktır.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bana kalırsa 500 600TL verip sonra 2000TL ye diğer makineye geçmek mantıksız geliyor hocam. Bakış açışı tabi. Ben almışken bir kere alınsın tam alınsın kafasındayım. Bugün 500 600TL ucuz makineye verip 3 ay sonra diğer makineye gelen zamla 2500 daha verip boşuna 3000TL lik olmak mantıksız gibi geliyor benim için.

Başta 2000TL ye almak daha kârlı. Aradaki 6 edeceğim 1000TL zararı da sanki bugün etmiş gibi düşünüp kamışa yatırır daha kaliteli bir kamış alırım şahsen.

Tabi bunlar benim şahsi görüşüm ve düşüncem hocam. Sizin için en doğrusu sizin görüşünüz olacaktır.
işte sorunda bu evdeki hesap her daim çarşıya uymuyor veya az biraz pahalı dediğimiz makineler kaliteli olup tuzlu suya ve ip misinaya uyumlu olmuyor. 2000-2500 tl lik makinelerden kat kat daha kaliteli olup (her manada bu arada yapısından malzemesine bilyesinden sarım teline kadar) 1200 1300 tl lere satılan makineler var ve fazla sayıda var. (bende 100 küsür makineyi denerken bunu göz önüne almıştım) yoksa shimano daiwa okuma çak geç insanlara. ama işin özüne geliyorsun bi bakmışsın okuma ceymarın hiç bir serisi tuzlu suda iş yapmıyor ip misineye uyumlu değil , shimanoya bkıyorsun çok iyi makine ama boğazda iş yapmaz. VELHASIL KELAM KIYMETLİ KARDEŞİM. FAZLA PARA VEREYİM BİR KERE ALAYIMDAN ZİYADE ARAŞTIRIP NORMAL PARA VEREYİM UYUMLU OLANINI ALAYIM demek daha ucuza geliyor her zaman.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
KIYMETLİ KARDEŞİM.
Hocam merhaba. hacker 1000 stokta olmayınca üzüldüm, diğer seçeneklerinize baktım çinden aldığım 550 liralık, 1,8m 1-8g atarlı 100 gramlık olta için. Özellikle mücadeleci büyük balıkları yakından yakalamak için hangisini tercih etmemi önerirsiniz? 0.10 veya daha ince ip misina düşünüyorum. Bauer makinelerden diğerlerine geçmek mantıklı mıdır? Bilye sayısı yüksek olan mı tercih edilmeli?

Stoklarda bulunabilenler

Kudos Light Style 1000 LRF Olta Makinesi -> 1360 lira
Captain tiny 1500 -> 1200 lira
BAUER Feeder Wind 10 Spin Metal Kafa Olta Makinesi -> 689 lira
BAUER Opera 10 Lrf Olta Makinesi 690

Diğer arkadaşlar için de bilgi olsun, ilk mesajdaki son 6 makine içindekilerden şunlar bulunmuyor veya zor bulunuyor: captain tiny, bauer lampest 10.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam merhaba. hacker 1000 stokta olmayınca üzüldüm, diğer seçeneklerinize baktım çinden aldığım 550 liralık, 1,8m 1-8g atarlı 100 gramlık olta için. Özellikle mücadeleci büyük balıkları yakından yakalamak için hangisini tercih etmemi önerirsiniz? 0.10 veya daha ince ip misina düşünüyorum. Bauer makinelerden diğerlerine geçmek mantıklı mıdır? Bilye sayısı yüksek olan mı tercih edilmeli?

Stoklarda bulunabilenler
Kudos Light Style 1000 LRF Olta Makinesi -> 1360 lira
Captain tiny 1500 -> 1200 lira
BAUER Feeder Wind 10 Spin Metal Kafa Olta Makinesi -> 689 lira
BAUER Opera 10 Lrf Olta Makinesi 690

Diğer arkadaşlar için de bilgi olsun, ilk mesajdaki son 6 makine içindekilerden şunlar bulunmuyor veya zor bulunuyor: captain tiny, bauer lampest 10.
Merhabalar. Kusurabakmayın geç cevap veriyorum. yazdığınız makinelerden kamışınıza uygun olan makine en hafif ve yapısı en küçük olan olacaktır muhtemelen. 1.8 metrelik bir kamışa büyük yapılı bir makine takmak uyumsuz olabilir. şahsi fikrim bauer opera işinizi fazlasıyla görecektir. birazdaha işin içine girip takımlarınızı daha yüksek seviyelere çıkarttığınızdada bauer çöp olmaz , yedek makine (kötü gün makinesi) olarak kullanmaya devam edersiniz.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Merhabalar. Kusurabakmayın geç cevap veriyorum. yazdığınız makinelerden kamışınıza uygun olan makine en hafif ve yapısı en küçük olan olacaktır muhtemelen. 1.8 metrelik bir kamışa büyük yapılı bir makine takmak uyumsuz olabilir. şahsi fikrim bauer opera işinizi fazlasıyla görecektir. birazdaha işin içine girip takımlarınızı daha yüksek seviyelere çıkarttığınızdada bauer çöp olmaz , yedek makine (kötü gün makinesi) olarak kullanmaya devam edersiniz.
Merhaba hocam. Hiç sıkıntı değil, sonuçta forum burası. Siz mesaj atmadan önce davranıp captain tiny sipariş etmiştim, iri kefal yakalamaya çalıştığım için yüksek drag belki lazım olur diye. Makine dün geldi. Kolu hızlı çevirdiğimde oldukça uzun süre dönmeye devam ediyor, herhangi bi üretim kusuru görmedim. "Fren mesafesi" 0 veya 0'dan farkını göremiyorum. Gerçekten hoş gözüküyor, umarım yakında deneyebilirim :) Teşekkürler.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Arkadaşlar bir süre stokta olmayan captain hacker 1000'lik makine şu anda bir e-ticaret sitesinden indirimlerle birlikte 820 lira civarına alınabiliyor. İhtiyacım olmadığı halde aklım çelindi :) Denemek isteyenlere duyurulur.

Yussuf1907

Yeni Üye
Adı
Yusuf USTA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürkan bey merhabalar. Kudos light style makine sarım hızı ile alakalı bir bilgi bulamadım. Siz baktınız mı acaba? Kurtçuklarla avlanmiyorum. Genelde mikro jig ve jerk yemlerim olduğu için nispeten hızlı sarımı olan bir makine arıyorum 60-68 arası. Bilginiz varsa ya da başka bir öneriniz varsa dinlemek isterim. Saygılar

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gürkan bey merhabalar. Kudos light style makine sarım hızı ile alakalı bir bilgi bulamadım. Siz baktınız mı acaba? Kurtçuklarla avlanmiyorum. Genelde mikro jig ve jerk yemlerim olduğu için nispeten hızlı sarımı olan bir makine arıyorum 60-68 arası. Bilginiz varsa ya da başka bir öneriniz varsa dinlemek isterim. Saygılar
Merhaba,

1766989098877.png