Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler. Aynen öyle. Az olsun öz olsun iri olsun.tebrikler birol zor oluyor ama zevkli oluyor seyrek balık tutmasıda
Teşekkürler Ali Bey. Şansımızı zorlayınca birşeyler çıkıyor arada kısmetimize.maşallah değer ama Birol Bey.
tebrik ederim.
şubat bitti. hala balık almak büyük olay..
Teşekkürler Evlat. Fena inat ettim ve 1 saat giren sürüden birşeyler kaptım. Lakin yine 6 rapala gitti ve örgüTebrik ederim bro. inat etmene deymiş. Beni götürteceksin yine oralara.
Teşekkürler Fecri Abi. Çok zor gerçekten. Adamı pert ediyor ama sonraki gün dinlenince birşey kalmıyorTebrikler Birol.
Suyun bu halinde balık almak, gerçekten zor.
Kuzuların da, maşallahı var.
Teşekkürler Şeref Bey. Azmettim, koca sahilde tek başıma kaldım, yılmadan olta attım, takımlar kopardım ama sonucunu aldım.Tebrikler Birol,
Azmin sonuç vermiş yine.
Her zaman rastgelsin
Teşekkürler Hüseyin. İnşallah sende istediğin kofanalarla karşılaşırsın.Maşallah, çok güzel balıklar.Afiyet olsun.İskenderunda az önce lodos başladı, 3 gün sürer, umarım kofanalarla karşılaşırız bizde.Rastgele.
Teşekkürler Tahir Bey.Tebrikler..Afiyet olsun..Emeğinize sağlık..
Teşekkürler Önder Bey.Tebrik ederim.
Günün şartlarına göre çok güzel bir av olmuş![]()
Teşekkürler Erdem. Yazdan beri 5 kg verdim. Sırt kaslarını bilmiyorumda kol kaslarım iyi gelişti.Birol abi yine kendini aşmışsın vesselamRast gelsin diyelim maşallahın var.Yalnız senin sırt kasları merak ediyorum o kadar at çek yaptıktan sonra ne durumdadır diye
![]()
Teşekkürler Poyraz.abi tebrikler afiyet olsun
Teşekkürler Ahmet.Tebrikler Birol bey. yorucu ve güzel av olmuş
Teşekkürler Gürcan Abi. Oldu tabiki olmazmıTebrikler Birol.
Tüm gün boyunca avlandığın yeri düşününce,!
Bacak ve kol kaslarında belirgin bir gelişme olmuş olmalı![]()
Teşekkürler Mahmut Bey. Aynen öyleyorucu ve uzun bir mesai olmuş ama sonuç yüz güldürücü çok şükür
av raporuna resim eklemek tüm yorgunluğunuzu almıştır![]()
Teşekkürler Özgür.tebrikler ve yine tebrikler...
Teşekkürler Adem Bey.tebrikler birol..sende olmasan balık yüzü göremiyecez bu aralar.))
Teşekkürler.Yorucu olmasına rağmen çok iyi bir av olmuş tebrikler.Afiyet olsun.
Tamam. Nisanda kontrole başlarım artık. Şuan bu balıklar yatak balığı ve yumurtlama modunda değillergüzel olmuş arada kontrol et sinop a yumurtlamaya gelicekleri geri salıver eylül ekimde biz ne tutucaz demi ... rast gele