Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağolasın Berkay cım,en kısa zamanda bu duyguyu yaşaman dileğiyle..Ediz abi ilk levreğiniz için tebrikler...
İnşallah bizde yaşarız bu ilk paşanın duygusunu
Oltanız boş kalmasın...Rastgele...
Çok teşekkür ederim darısı başınıza..Ediz bey ilk levreğiniz hayırlı olsun
daha da büyüklerini yakalamanızı dilerim
rastgele
Çok çok teşekkür ederim Faruk abi,senin aksiyon videosu da çok işime yaradı,sağolasın..WTD yi becerebiliyor muyum,sahte düzgün geliyor mu ,zig zag yapıyor mu derken ortalığın bir anda karışması ve kamışın kıvrılması..Ahh ahhh yaktım ben kendimi yaktımmmtebrikler harika bir levrek ,rover yine avcılığını kanıtlamış,su üstünden gelirken bir sağ bir sol yaparak, suyun bir anda karışması muthiş bir zevk aaah be ne zamdırda gidemıyorum kanımı kaynattı bu rapor
ellerine sağlık daha büyükleri rast gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim..Aslında bu ekipmanın performansını daha iri balıklarda görmek lazım.Gerçi başa çıkacağından şüphem yok.Balık kaçarsa benim hatamdan olur büyük ihtimal,ekipman beni yarı yolda bırakmaz gibi gözüküyor..Harika bir paşa ve rapor...Yüzünüzdeki sevinç de cabası...
Kullanılan ekipmanların hakkı bu tür bir av olunca çıkıyor gerçekten. Ekipmanlarınızı da güle güle kullanın.