Surffishing
Daimi Üye
Hacım itiraf et..Bugün aynı yere at-çek'e gittin dimi..
Eğer bu tahminim doğruysa aşı sağlam tutmuş demektir..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkürler..Zaten avın en keyifli bölümü o olduBiran evvel eve gelip 'Bu kadar para harcadın daha bir balık tutamadın' diye kafamı ütüleyen eşime levreği fotoğraflama zahmetini vermek istiyordum..
RAPOR HARİKA ÇOK SEVİNDİM ZAFERLE NETİCELENMESİNE HELEDE ALTI YAPTIĞIM YUKARIDAKİ BÖLÜME RESMEN KOPTUM DAHA NİCELERİNE İNŞALLAH...
Güzel temennilerinize çok teşekkür ederim..Tebrik ediyorum, İmrenmemek elde değil.
Umarım daha keyifli ve büyük balıklar nasip olur.
Çok teşekkür ederim..Umarım herkes hayalindeki takıma kavuşur..Balık çok güzel ama kullandığınız takıma bittim, bereketli avlarda kullanın![]()
Haklısın Fatih,zaten hastalıklarım vardı ,bir yenisi daha eklendi böylece..Sayın Ediz Düger..
An itibarıyla spinle levrek saldırısına şahit olmuş bununla da yetinmeyip paşayı kıyıya çekerek kendi kendinizi yakmış bulunuyorsunuz..
Balistik incelemeler sonunda görülmüştür ki 28-12 2011 tarihi itbarıyla avuçlamış bulunuyorsunuz..
Zıpkını bırakıp spin kamışı caanımm ..
Bu amansız hastalıkla yaşamayı öğrenmeniz ve bünyenizi buna kısa zamanda alıştırabilmeniz ümidiyle..
tebrikler ... tebrikler.. tebrikler...
Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim Şenol kardeşim,azimle atıp azimle çekiyorumTebrik ederim Ediz abi.
Yatmaktan ne işlev gördüklerini unutan yüzlerce sahte artık su ile buluşacak desene
İnşallah 3-5 kg levrek raporlarıda okuyacaz eminim, sen azimli bir avcısın her şey gönlünce olsun. Rastgele.
Hahahahaha doktor sen hastanı tanırsınHacım itiraf et..Bugün aynı yere at-çek'e gittin dimi..Eğer bu tahminim doğruysa aşı sağlam tutmuş demektir..
![]()
Çok teşekkürler sevgili Oktay evet gerçekten uzun zaman unutamam bu avı..İlk levreğiniz hayırlı olsun, Uzun zaman unutulmayacak ve konu olacak bir av olmuşTebrik ederim, Devamı gelir umarım...
Sevgili Murat yaklaşık 25 seneyi aşkın dalıyorum,o benim için ayrı bir tutku..Ama oltanın adrenalini başka,oltaya ne geleceğini bilmiyorsun,süpriz olması güzel.Dalışın sürprizleri farklı tabi..Bendede dalış takımları var ama sadece artık manzara seyretmek için dalıyorum.İsabet karar vermissiniz ve at çek levrek demissiniz mavi hapı yuttunuz Allah kolaylık versin.Yandın artık.......