Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 günlük Balık Safarisi

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu sene lüfer çok iyi yaptı.. aslında 5 6 ay önce ki çinekop katliami olmasa çok daha sevindirici olurdu ..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel av ve zaman geçirmişsiniz
Tebrikler ,daha iyileri nasip olur inşallah...Bende yorulmak istiyorummmm:)
Bunlar gerçek mi yoksa ruyami görüyorum ..
Tebrikler.Çok güzel bir av ve balıklar.Avlarınız daim olsun.
Atalarımız ''Zahmetsiz nimet,nimetsiz zahmet olmaz ''demişler...Maşallah elinize emeğinize sağlık,zahmetin karşılığını en yakışıklısından niimet olarak almışsınız..Tebrikler,rast gelsin arkası her daim bol gelsin....:)))
tebrikler ! güzel av olmuş. daha irileri rastgelsin...
Tebrikler Birol
Güzel avlar yapmışsınız.
tebrikler bereketli av olmuş birol;merak ettiğim bir konu var birol bunlar havyarlı mı değil mi????
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Sizlerede rastgelsin.

Şansıma tuttuğum lüferlerin hepsi erkekti.
Evet bu zamanda tutulan tüm balıklar havyarlıdır. Daha doğrusu havyar büyütme aşamasındalar. Lüfer familyasında havyarın tam olarak olgunlaşması ve dökümü temmuz-ağustos aylarında olur. Hatta sezonda çıkan balık boylarına bakarsak ben bazı lüferlerin ekim-kasımda bile havyar döktüğüne inanıyorum.

Son düzenleme:

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler emeğinizin karşılığını almışsınız , lüfergillerin dişi yada erkek olduğunu nasıl anlıyorsunuz.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler emeğinizin karşılığını almışsınız , lüfergillerin dişi yada erkek olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Teşekkürler. Balığı ayıklayınca içinden beyaz ciğer gibi parçalar çıkarsa erkek, sarı yumurta keseleri çıkarsa dişi oluyor.

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok güzel daha iyileri rast gelsin bende çok merak sardım bu spin işine akşamları iş yapıyormu sahte balıklar merak ediyordum saat kaçta yakaladınız bunları?

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
çok güzel daha iyileri rast gelsin bende çok merak sardım bu spin işine akşamları iş yapıyormu sahte balıklar merak ediyordum saat kaçta yakaladınız bunları?
Teşekkürler. Meraya göre değişiyor. Karanlık durumuna göre sahtenin rengide önem kazanıyor.
Gece herhangi bir saatte de olabilir. Sürekli olta atmak gerekiyor.

sessizdenizci

Daimi Üye
Tebrikler Birol,
Güzel av yapmışsın. Devamını dilerim ;)