Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 parçalı surf sert aksiyon kamış tavsiye

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teleskobik kamıştan parçalıya daiwa prime caster ii kırmızı ile geçiş yaptım alıştıktan sonra shimano speedcast bx-g ile sert aksiyon kamışa geçtim. Speedcast aksiyon olarak güzel ancak beni çok yoruyor. Bu yüzden biraz daha üst sınıf bir kamış araştırıyorum. Aklımdan geçen Modeller:
Super aero technium bxg
Surf leader bxg 2.el olacak
Vega potenza superhate

Varsa sizin de tavsiyelerini alabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese rastgele

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
tabii ki potenza :). 150 de de 220 de de iyi çalışır. Ben kullanıyorum, tavsiye ederim.

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Teleskobik kamıştan parçalıya daiwa prime caster ii kırmızı ile geçiş yaptım alıştıktan sonra shimano speedcast bx-g ile sert aksiyon kamışa geçtim. Speedcast aksiyon olarak güzel ancak beni çok yoruyor. Bu yüzden biraz daha üst sınıf bir kamış araştırıyorum. Aklımdan geçen Modeller:
Super aero technium bxg
Vega potenza superhate

Herkese rastgele
Surf leader bxg bn kullanıyorum çok güzel kamış

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3 tane yorum 3 ayrı kamış tavsiye edildi.

uzun1

Üye
Sa bir tavsiye de benden Alptürk; Sportex Surf Magnus de Luxe 4.20 bunu da ben kullaniyorum 150 -250 gramm atarli uzun atislarda tam bir canavar

ilişken

Aktif Üye
Adı
mehmet bektaş
shimano surfleader 4.25 bx g 225 grm atarli tavsiye ederim

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Super aero technium bxg
Vega potenza superhate

Herkese rastgele
Prime caster kırmızı olarak nitelediğiniz kamış geçmişte öğrendiğim kadarıyla tam bir yemli kamışıymış. Prime caster 33-425 aksiyonlu olan gri kamışı denedinizmi bilmiyorum ama, bu da size yumuşak gelecekse o zaman 35-425 aksiyonlu olanı alabilirsiniz. Seçenek olarak sunduğunuz kamışların hepsi kullanıcısını memnun etmiş kamışlar. Kimisi vega için dengesiz bileğimi ağrıtıyor dese de kimisi de çok ama çok memnun. Ayrıca super aero ve surf leader bx kullanıcı arkadaşlarım da var. Onlarda çok memnunlar. :) Bu durumda bu çubuk işleri kullanıcıyla doğru orantılı değişkenlik gösterebiliyor. Bu arada ben prime caster 33-425 kullanıyorum. Bir eski versiyon. "Hatta yeni versiyonları biraz daha sert aksiyonlu. Kullanımdan dolayımıdır bilemiyorum, eskidikçe yumuşuyor da olabiliyor."

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bendeki daiwa prime caster avrupa versiyonu olan kamış klasik surf avları ve çapari için mükemmel sayılır. Dengesi ve hafifliği tekniği ağır kurşunlar ve boğaz için biraz yumuşak kalıyor. Yoksa memnunum.