Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 parçalı tekne ile balık avı

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar selamlar, son günlerde YouTube'da ve sosyal medyada 3 parçalı tekne reklamları görüyorum, liman kaydı istemiyor ve çok pratik şeklinde pazarlanıyor, yerli yabancı fark etmez, marka da önemli değil, böyle teknelerle balık tutulmaz, böyle teknelerle denize de açılınmaz, ben hayatı bir tehlike atlattım yakın zamanda, birleşme yerlerinden her an su alma potansiyeli mevcut, ayrıca hiç güven vermez, siz aynı hatayı yapmayın, bu 3 parçalı modüler tekneler son derece tehlikelidir, üstelik evden araca yüklenmesi, deniz kenarında araçtan indirip birleştirme işlemlerinin yapılması, akşam üzeri tekrar kıyıya çekip parçalara ayrılması sonra arabaya yüklenmesi, eve gidince de arabadan indirip eve taşınması, size garanti veriyorum en fazla 3 av yapacaksınız sonra zararına satmak için uğraşacaksınız, ucuz diye de düşünmeyin sadece tekne ile bitmiyor motoru ve mecburen alacağınız birkaç şeyden sonra en az yüzbin TL'yi buluyor, illa denize açılmak istiyorsanız en az 3 metre ve üzeri şişme bot ya da 4 metre ve üzeri bir tekne ve güçlü bir motor almalısınız, diğerleri tamamen boşuna vereceğiniz para olacaktır, kıyı avcılığının rahatlığına da alıştıysanız eziyet haline gelecektir, yıllar önce bir ağabeyimin dediği gibi "en iyi tekne arkadaşının teknesidir😊" kötü tecrübelerim sonucunda sizi bilgilendirmek istedim, bu tür 3 parçalı ve küçük teknelerden kesinlikle uzak durun derim arkadaşlar, almayın, aldırmayın, canınızdan ya da malınızdan olmayın,