serkan koç
Üye
- Adı
- Adınızı Soyadınız
Balığa çıkmayalı çok zaman olmuş sarosun mavi suları yemyeşil doğası lezzetli balıkları burnumda tüter olmuştu. Arkadaşım Özcanla sohpet ederken balıkta yiyemedik çoktandır sözü aklıma güzel bi fikir getirmişti gidelim sarosa deyiverdim. Sonrasında hazırlık cuma akşamı çıktık yola yazlığa vardığımızda mis gibi çam kokusu sakin bi hava ve muhteşem bülbül sesleri bizi karşıladı. Şehrin gürültüsü ve stresinden kendimizi arındırmak adına balkonda bülbülleri dinlerken kendimizden geçmişiz neredeyse sabah olacak.. İçeri geçip biraz yattık gözümü açtığımda Arkadaşım sağolsun kahvaltı hazırlamış çayı demlemişti kahvaltımızı yapıp bikaç bardak çay keyfinden sonra takımları arabaya yükleyip bi çırpıda limana vardık.Balıkçılarla biraz sohbet edip teknemizi hazırladık ve yola çıktık öncelikle sırtı deneyerek sinarit aradık 2 saat kadar gezmemize değişik sahteler denememize rağmen hiç vuruş alamadık 12 metrelerden başlayarak 30 metrelere kadar sırtı çektik tam açılıp çapari yapalım derken ben bi vuruş aldım tamam sinarit geldi yarım kilo civarı bi balık çok şükür akşama aç kalmıcaz sevindik bu balık bizi gaza getirmişti 2 saat daha sırtı yaptık ama başka balık alamadık.Sonrasında çapari ile 3-4 kilo kadar istavrit kolyos yakaladık ilginç olan çapariye atlayan sardalyalardı 8- 10 tane kadar sardalya yakalamıştık işte bu güne ait birkaç foto Herkese rastgele