Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

35 hp johnson hakkında bilgi..

ASEM

Üye
Adı
Erhan alkaya
selamlar,bir arkadasımda 96 model 3 silindir johnson az kullanılmış bir motor var.35 hp 3 silindir,bu model motordan
kullanan arkadaşlar varsa performansı nasıl bilgi verebilirmisiniz..
saygılarımla.

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
Ben kullanmadım ama çoğu motorun öellikleri birbirine yakındır. iki zamanlı değil mi? Amerikan motorlar genelde fazla yakar ama ben onları tercih ederim daha sağlam olurlar.
Tabi yeni jenerasyon iki zamanlı motor alırsanız emisyonları 4 zamanlı gibi çok iyi düşürmüşler ve yakıtta da cimrilik yapıyor.
Bir de motoru hangi teknede ve genel olarak nerelerde kullanacaksınız? o daha önemli bir ayrıntı

ASEM

Üye
Adı
Erhan alkaya
Ben kullanmadım ama çoğu motorun öellikleri birbirine yakındır. iki zamanlı değil mi? Amerikan motorlar genelde fazla yakar ama ben onları tercih ederim daha sağlam olurlar.
Tabi yeni jenerasyon iki zamanlı motor alırsanız emisyonları 4 zamanlı gibi çok iyi düşürmüşler ve yakıtta da cimrilik yapıyor.
Bir de motoru hangi teknede ve genel olarak nerelerde kullanacaksınız? o daha önemli bir ayrıntı
Selamlar,motoru 5.5 mt lik teknemde yedek motor olarak dülşünüyorum..
b u model motor piyasada çok bulunan bir model değil.....