Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

350-400 Tl Surf Kamış Önerisi

Cpt.semihaksoy

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba,
Foruma yeni katıldım umarım bundan sonra bol bol görüşeceğiz.

Bir arkadaşım okuma trio red core 65 makinayı bakım yaptırıp 120 tl ye verebileceğini söyledi bu makinayı almayı düşünüyorum. Tabi sizlerin de bu konuda fikirlerini istiyorum.

Bu makinaya alacağım kamış sizce ne olmalı. Avlanacağım yer genellikle riva yani karadeniz ve boğazın beykoz tarafları. Genelde istavrit çinekop bazen de yemli lüfer avı yapacağım. Fakat palamut başlıyor tabi insan ona da atmak istiyor :) aklımda okuma savant vardı fakat 330 tl iken almadığım kamış 500 liralara dayanmış.

Şimdi kafamda Lineaeffe gmx 420cm 250gr var siz ne dersiniz. Başka bir tavsiyeniz olur mu?

OKSiJEN

Aktif Üye
Adı
EMİN B.Y
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba,
Foruma yeni katıldım umarım bundan sonra bol bol görüşeceğiz.

Bir arkadaşım okuma trio red core 65 makinayı bakım yaptırıp 120 tl ye verebileceğini söyledi bu makinayı almayı düşünüyorum. Tabi sizlerin de bu konuda fikirlerini istiyorum.

Bu makinaya alacağım kamış sizce ne olmalı. Avlanacağım yer genellikle riva yani karadeniz ve boğazın beykoz tarafları. Genelde istavrit çinekop bazen de yemli lüfer avı yapacağım. Fakat palamut başlıyor tabi insan ona da atmak istiyor :) aklımda okuma savant vardı fakat 330 tl iken almadığım kamış 500 liralara dayanmış.

Şimdi kafamda Lineaeffe gmx 420cm 250gr var siz ne dersiniz. Başka bir tavsiyeniz olur mu?
Selam. Öncelikle hoşgeldin. Size şuan piyasada 325 350tl arası satılan okuma carbonite 3.90 boyunda 50-100 gr atarlı kamış satabilirim. Sadece bir defa deneme amaçlı atış yapılmış,fabrika jelatini üstünde. 240 tl ye bırakırım. Bez taşıma çantası ile. Ayrıca kamış çok hafif ve istavritleri size saydırıp uzun süre kullanabileceğiniz,herkesin beğenisini kazanmış bir üründür.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Salina 3 parçadan vazgeçme... Makinene de ip sardır.. Bütün avlarda kullanabilirsin..

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Peki 3 parça araba bagajında taşımada sorun olur mu?
Bu bahsettiğiniz av stiline uygun bir kamışın, kapalı boyu her halükarda 1.50 civarında olacaktır. Teleskopik de olsa, parçalı da olsa aynı civarda olur. Haa ben daha kısa bir teleskopik alayım derseniz, her türlü av stiline uygun olmaz. Çapari ve yemli yapabilirsiniz ancak palamut ve dişli için kurşun arkası kullanamazsınız. Daha doğrusu verimli kullanamazsınız.

Cpt.semihaksoy

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu bahsettiğiniz av stiline uygun bir kamışın, kapalı boyu her halükarda 1.50 civarında olacaktır. Teleskopik de olsa, parçalı da olsa aynı civarda olur. Haa ben daha kısa bir teleskopik alayım derseniz, her türlü av stiline uygun olmaz. Çapari ve yemli yapabilirsiniz ancak palamut ve dişli için kurşun arkası kullanamazsınız. Daha doğrusu verimli kullanamazsınız.
Evet aslında doğru diyorsunuz teleskopik ile arasında çok bir fark yoksa teleskopik diye tutturmanın anlamı yok kafama tekntakılan noktası ağırlığı sürekli at çeklerde yorduğu söyleniyor.

peki yokmu forumda başka bir tavsiyesi olan

Umut77

Üye
Adı
Umut t
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hafif kamis istiyorsan spider surf

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Teşekkürler peki yüksek ağıtlıkta deneme şansınız oldu mu malum boğazda 200 gr civarı atışlar da yapılabiliyor. Rapala ve yemliye gelir mı?
Spider surf yalnızca çapari ve yemliye gelir.

Kurşun arkası sistemi yapacaksaniz çok hafif bir şey beklemeyin. Ağırlıktan ziyade denge önemli o kalmışlarda. Orda da para konuşur. Sizin bahsettiğiniz fiyata en makul ve her stile uygun olan salina 3 parçadır. Tabii makinede ip kullanmak şartıyla. Yoksa misina olan bir.makine varken salina ile yemli avcilik zor..

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cpt.semihaksoy

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spider surf yalnızca çapari ve yemliye gelir.

Kurşun arkası sistemi yapacaksaniz çok hafif bir şey beklemeyin. Ağırlıktan ziyade denge önemli o kalmışlarda. Orda da para konuşur. Sizin bahsettiğiniz fiyata en makul ve her stile uygun olan salina 3 parçadır. Tabii makinede ip kullanmak şartıyla. Yoksa misina olan bir.makine varken salina ile yemli avcilik zor..

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler galiba salina 3 parçada herkes mutabık. Peki savant mı salina 3 parça mı desem?