Yapacağımız basit her türlü balığı avlamak için çıkaracaz sarı kağıdı başka şans bırakmamışlar.... İç sularda amatörlere bir çok yer yasak . Tatlı su avı yapmak istiyorsan sadece özel izinle ticarilere izin var....
Evet amatöre denizde zaman yasağı olmasına ihtimal vermiyordum şimdi baktım. Şaka gibi.Yanılıyorsun var Birol Amatöre de yasaklamışlar. Üst başlık yazısını okursan zaman aralığında av yapamazsınız diyor.
Bunu bir şekilde duyurmak ve düzenlemesini sağlamak lazım.Evet amatöre denizde zaman yasağı olmasına ihtimal vermiyordum şimdi baktım. Şaka gibi.
Nette bir kaç kişi organize olmaya çalışıyordu mahkemeye götürmek için . Birde şöyle bir laf duydum . Bu sene ülkenin en büyük gırgırları 5 sene süreyle Moritanyaya gitti . Bu tebliğin çıkarılması için bu tarz bir şart konuldu ve büyükler tebliğin tarihi bitene kadar ülke suları dışında avlanacak . Amatöre getirilen yeni yasak ve sıkıştırmaların nedenide bu sene ve geçen sene tvlerede çıkan ticari balıkçıların yaptığı kanunsuzluklara karşı olan yürüyüşler . Anadolu feneri ticari avcıları geçen seneden amatörlerede tarih sınırlaması getirilsin diye kampanya başlatmışlardı...Bunu bir şekilde duyurmak ve düzenlemesini sağlamak lazım.
Yani ses çıkartırsaız biz de böyle yaparız denildi..Nette bir kaç kişi organize olmaya çalışıyordu mahkemeye götürmek için . Birde şöyle bir laf duydum . Bu sene ülkenin en büyük gırgırları 5 sene süreyle Moritanyaya gitti . Bu tebliğin çıkarılması için bu tarz bir şart konuldu ve büyükler tebliğin tarihi bitene kadar ülke suları dışında avlanacak . Amatöre getirilen yeni yasak ve sıkıştırmaların nedenide bu sene ve geçen sene tvlerede çıkan ticari balıkçıların yaptığı kanunsuzluklara karşı olan yürüyüşler . Anadolu feneri ticari avcıları geçen seneden amatörlerede tarih sınırlaması getirilsin diye kampanya başlatmışlardı...
Biz genelde sesimizi sosyal medya , bazende haber kanallarından duyuruyoruz. Ticariler direk siyasilere ulaşabiliyor. İşin içinde rant olunca da ceza yine bize kesiliyor katliamlara ses çıkardığımız için .Yani ses çıkartırsaız biz de böyle yaparız denildi..