Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

495 isatek + 50 hp mercury ve honda

İSATEK MARKASI İÇİN GÜVENİLİR DİYORMUSUNUZ ?

• Kullanılan toplam oy
    11
B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Belki duymuşsunuzdur İsatek 495 cobra modellerinde kampanya var.

50 mercury ve full aksesuarla 39.000 honda ile 40.500 tohatsu ile 37.500 e Veriyorlar tekneyi.
Kalıp benim araştırdığım kadarıyla Amerikan bir model inanılmaz Hoşuma gitti. İnternettende videolarını izledim ama kullanan varmı acaba söyledikleri veya izlediğimiz kadar kalitelimi ? Birde Hangi marka motoru tavsiye edersiniz aslına bakarsanız tüm fiyatlar birbirine çok yakın. Davet ettiler üretimimizi görebilir tekneleri inceleyebilirsiniz diye. Güveniyorlar herhalde kendilerine fiyatta çok uygun geldi şüphelendim En yakın zamanda fikir ve düşünelerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 78.9 KB Görüntüleme: 169
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Belki duymuşsunuzdur İsatek 495 cobra modellerinde kampanya var.

50 mercury ve full aksesuarla 39.000 honda ile 40.500 tohatsu ile 37.500 e Veriyorlar tekneyi.
Kalıp benim araştırdığım kadarıyla Amerikan bir model inanılmaz Hoşuma gitti. İnternettende videolarını izledim ama kullanan varmı acaba söyledikleri veya izlediğimiz kadar kalitelimi ? Birde Hangi marka motoru tavsiye edersiniz aslına bakarsanız tüm fiyatlar birbirine çok yakın. Davet ettiler üretimimizi görebilir tekneleri inceleyebilirsiniz diye. Güveniyorlar herhalde kendilerine fiyatta çok uygun geldi şüphelendim En yakın zamanda fikir ve düşünelerinizi bekliyorum.
Benim 460 teknemde 50 Mercury var ve suana kadar bir sorun yok.
Kaliteli ve guzel motor, tavsiye ederim.. =)

Tekneye gelcek olursak, hic bir bilgim yok ama guzel görunyor =)

IMG_3030.JPG

Son düzenleme:

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Denizde çok rastlar oldum tutulan bir model, gidişi güzel ancak burun kısmı biraz alçak dalgalı ve rüzgarlı günlerde çok serpinti alacaktır, birkaç kişi olduğunda temkinli yol almak lazım.
Motor konusunda bende mercury kullanıyorum gayet güzel makinalar.

advedanta

Üye
Adı
CİHAN DEMİREL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam arkadaşım.
Ben isatek 4,60 hoby sandalini kullanıyorum. 20 HP honda motor ile. Tekne olarak kalitesi çok iyi ve dengeli bir tekne. Firma olarak güvenilir ve malının her zaman arkasında olan firmadır. Sahibi Mehmet bey ve kardeşi çok cana yakın insanlardır.
Benim size tavsiyem 4,95 yerine 5,15 olanını almaniz ve 50 hp honda motor kullanmanız. Yanlız 50 hp motora trolling taktirmanizi tavsiye ederim. Lufer icin uzun olta gezerken rolanti yüksek olduğu için otomatik olarak rolanti yi istediğiniz devire düşürmenize yarıyor.

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık için alıyorsanız. Teknenin dizaynı nedeniyle dalgada çok serpinti alacağını düşünüyorum. Konsollu olması çok yer kaybına neden olur. Rahat edemezsiniz. Motor konusunda ise bana göre 20 Hp yeterli olur.

onat

Üye
İsatek teknesi kaliteli ve güvenilirdir. 40 hp bu tekne için yeterli olup üstü cebinize zarardır :)