Levreko
Daimi Üye
- Adı
- FATİH
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Rica ederim eğer faydası olurda balık tutabilirseniz çok iyi olur, bendeki takımdaki raglotlar 5buçuk cm sadece en uçtaki raglot 6buçuk cm. Atarken dikkat etmeniz gerekiyor top suya değmeden havadayken misinayı elinizle durdurup yada makina telini kapatarak durdurmanız lazım eğer kaçırırsanız anında dolaşır, atış yapacağanız anda silikonlar ve top havada olmalı takım uzun olduğu için uzun kamışla daha kolay ve iyi atılıyor 3mt veya 3.30 3.60cm gibi ve 20-60gr yada 40-80gr atarlı bir kamışla atarsanız, ben şu linkteki kamışla atıyorum raglot takımı bu kamışı uzun olduğu için yemli avda da kullanıyorum spin olduğu için ucuda çok hassas yemlide balık vuruşlarını iyi hissetiriyor ayrıca çapari kullanmayada çok uygun bir kamış Effe Spin-Ak Teleskopik Olta Kamışı (%100 Karbon) 3.60 MtHocam o kadar ayrıntılı ve güzel anlatmışsınız ki şuan başka soru sormaya dahi lüzum görmüyorumÇok teşekkür ederim en kısa zaman da 6.5 cm Raglouları toplayıp tam dediğiniz ölçülerde bir takım hazırlayacağım. İnanın ilk defa böyle bir sistem gördüm. Tek düşüncem acemiliğime verip dolaştırmam inşallah hepsini bir birine. Yalnız şu top işini çözmem lâzım sanırım. Çünkü ben de yuvarlak top var ve havada giderken bayağı bocalıyor. Yalnız sadece yazdan yaza Samsun'a levrek avına gidiyorum. O yüzden takım büyük ihtimal hazırda bekleyecek
Ama keşke daha geç vakitte sorsaydım denemek için bayağı sabırsızlanacağım
Zahmetiniz için ayriyetten teşekkür ederim.