Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

5 Aralık, Askerlik Öncesi Son Av...

djemo

Yeni Üye
Adı
Emrah Temizkan
12 Aralık'ta askeriyeye teslim olacağım için, önceki son haftasonunu avlanarak geçirmek istedim ve Sedat reisim ile beraber sabah düştük yollara :D.

Yeni takımımız ile de 3. denize inişimiz olacaktı, artık askerden geldikten sonra kaldığımız yerden devam edecektik...

Pazar günü sabah 7 gibi yazlığımızda idik hemen hazırlıklarımızı yaptık ve denize girdik, kısa bir süre gidişten sonra durup denemeye karar verdik ve çapamızı suya bıraktık çünkü hafiften rüzgar da vardı ve yerimizin belli olmasını istiyorduk...

Sedat reisimin suya atması ile balığı yakalaması bir oldu, livara çekti ve güzel bir mercane idi. Arkasından yavaş yavaş atmaya başladık oltalarımızı ve arada bir denizin bozması düzelmesi ile saat 11,45 e kadar takıldık.

Kötü değil ama çok iyi de olmayan bir av gerçekleştirdik, ve fotolar şöyle:

2 Adet Mercane, 4 Adet Gümüş, 2 Adet Çupra...

Ayriyeten yeni dizdiğimiz takımın fotoları da burda...

lüferoski

Daimi Üye
Adı
sedat dalcı
hayırlı teskereler kardeş sana şimdiden rasgelsin diyeyim.

djemo

Yeni Üye
Adı
Emrah Temizkan
Çok teşekkür ediyorum, bensiz size de güzel avlar :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hayırlı teskereler Emrah

ArateuS

Daimi Üye
Adı
Tamer Bulut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Şimdiden Hayırlı teskereler ..

djemo

Yeni Üye
Adı
Emrah Temizkan
Çok teşekkür ediyorum hepinize, yapıp kurtulcaz bu görevin ağırlığından inşallah bakalım :)

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hayırlı teskereler kayınço :).hayırlısı ile gider gelirsin inşallah.takımı da dizdik sonunda; bu bizi uzunca bir süre gtrr.yani 1 - 2 yıl sonra güzel kamaralı bir tekne alıcaz inşallah:)elimize bir olta verdin yaklaşık dört senedir kurtulamyrum bu hastalıktan allah sonumuzu hayır etsin :).pişman değilim ilk fırsatta yine yaparım.

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
şunu da unutmayalım murat reis bizi bu hafta yarı yolda bıraktı :p.pazartesi sabahı kimliğini ve oltanı bırak dedim seni görevden aldık dedim :).geçerli bir mazaret sundu kardeşim ama yinede cezalandırılmalıydı:).bi sonraki av için yem teminini gerçekleştireceği sözünü aldık.(emo rüşvet almaya da başladık iimi).

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Hayırlı teskereler, yolunuz açık olsun...

SHADOW

Yeni Üye
Adı
MURAT ÇELİK
ben olmayınca sonuç ortada:))neyse cezama razıyım kimlik ve olta bırakma işine gelince nefes almayınca o da olur :))emo reis sana şimdiden hayırlı teskereler.