Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

5. avda kırılan kamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Turgay Bey merhaba,
urunler kul yapimidir biz mukemmel degiliz ki kamislar mukemmel olsun, kirilabilir bunu zaten anliyorum.
Ben en basinda kamis sahibine olan yaklasimdan rahatsiz oldum.
Bogaza uygun olmayan kamis ve daha bakmadan kullanici hatasi denmesi rahatsiz edici.
Eminim ki Shimano calisanlari/muhendisleri urun gelistirirken bu kamislardan bol miltarda kiriyorlardir ve nasil kirildigini biliyorlardir. Sayet uretimde rol alan bir calisan urunu gordugu takdirde ne sekilde ve hangi kosulda kirildigini anlayacaktir.
Gelelim isin diger tarafina, bisiklet sektorunde iyi isim yapan bir Turk firmasi omur boyu garantiyi urunlerinden kaldirdi. Sebebi ise kullanicilarin kasitli olarak urunleri kirmasiydi.
Sizi de gayet iyi anliyorum fakat isler profesyonelce yapildiginda prosedure uyuldugunda kimse bundan sikayetci olmayacaktir.

Ornekli, aciklamali cevabiniz icin tesekkur ederim, iyi calismalar.

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
En son ben Cengiz balıkçılığa teşekkür için konu açtım. Ayrıca bu platformda bir çok teşekkür konusunda açıldı. Şimano içinde exage serisi hakkında shimano ya bu yakışırsın diye bircok mesaj yazıldı. İşinizde iyi niyetli ve yardımsever olduğunuzu gerek burada gerekse Facebook gibi sosyal paylaşım yerlerinde bende görüyorum.
sizi üzen olaylarda olmuş ve olacaktır da ama bunun yüzünden herkesi aynı görme yada herkes öyle imiş gibi konuşmak yalnış olur kanaatindeyim.
Umarım sizi istemeden kıracak bir söz sarf etmemişimdir. Saygılar.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adı
S.turgay karaaslan
En son ben Cengiz balıkçılığa teşekkür için konu açtım. Ayrıca bu platformda bir çok teşekkür konusunda açıldı. Şimano içinde exage serisi hakkında shimano ya bu yakışırsın diye bircok mesaj yazıldı. İşinizde iyi niyetli ve yardımsever olduğunuzu gerek burada gerekse Facebook gibi sosyal paylaşım yerlerinde bende görüyorum.
sizi üzen olaylarda olmuş ve olacaktır da ama bunun yüzünden herkesi aynı görme yada herkes öyle imiş gibi konuşmak yalnış olur kanaatindeyim.
Umarım sizi istemeden kıracak bir söz sarf etmemişimdir. Saygılar.

sanırım mesajımda bir aanlam hatası var...genelleme maksadı ile yazmamıştım...hemen düzelteceğim...

her zaman iyi niyetli olmaya devam edeceğiz...

kırılacak bir şey yok...eleştiriye he zaman açığım...

Adı
S.turgay karaaslan
Turgay Bey merhaba,
urunler kul yapimidir biz mukemmel degiliz ki kamislar mukemmel olsun, kirilabilir bunu zaten anliyorum.
Ben en basinda kamis sahibine olan yaklasimdan rahatsiz oldum.
Bogaza uygun olmayan kamis ve daha bakmadan kullanici hatasi denmesi rahatsiz edici.
Eminim ki Shimano calisanlari/muhendisleri urun gelistirirken bu kamislardan bol miltarda kiriyorlardir ve nasil kirildigini biliyorlardir. Sayet uretimde rol alan bir calisan urunu gordugu takdirde ne sekilde ve hangi kosulda kirildigini anlayacaktir.
Gelelim isin diger tarafina, bisiklet sektorunde iyi isim yapan bir Turk firmasi omur boyu garantiyi urunlerinden kaldirdi. Sebebi ise kullanicilarin kasitli olarak urunleri kirmasiydi.
Sizi de gayet iyi anliyorum fakat isler profesyonelce yapildiginda prosedure uyuldugunda kimse bundan sikayetci olmayacaktir.

Ornekli, aciklamali cevabiniz icin tesekkur ederim, iyi calismalar.
anlayışınız için bende teşekkür ederim...

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
sanırım mesajımda bir aanlam hatası var...genelleme maksadı ile yazmamıştım...hemen düzelteceğim...

her zaman iyi niyetli olmaya devam edeceğiz...

kırılacak bir şey yok...eleştiriye he zaman açığım...

Eleştiriden kırılacağınız için yazmadım sizin eleştiriye açık olduğunuzu düşünüyorum bu nedenle kendinizi geliştirmişsiniz dir kanaatindeyim. Ben sizin gibi bilgili ve bilinçli bir avcıyı dikkatsizce yazılmış bir cümle ile kırmak istemediğimden yazdım.

NACİ.BABA

Üye
Adı
Naci AL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
naci bey kullandığınız kamışa ait parça pazartesi yada salı günü ulaştırılmak üzere sizinle iletişime geçilecek...

sıkıntınızın giderilmesinde forumda konu açılması etkili olmamıştır...açılan bir telefon üzerine yazma gereği hissettim...

sadece inancımız sarsılmıştır...

yanlış anlamaya açık bir cümle yüzünden mesaj tarafımdan düzenlenmiştir...
Turgay bey sizlere veya shimano markasına karşı konu açarak inancım veya şüphem olduğu için açmadım,kesinlikle aklınızın ucundan bile geçmesin yazdıklarımdanda anlamışsınızdır.Ben sizlerden iyi bir beklenti içinde yorum yazdım ve yorumlara cevap verme gereksinimi duydum,şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

BulentS

Üye
Adı
Bülent Şahin
Turgay bey sizlere veya shimano markasına karşı konu açarak inancım veya şüphem olduğu için açmadım...
Konunuzu diğer birçok kişi gibi bende sadece sorun nedir,çözüme firmanın yaklaşımı nedir,ne kadar hızlı çözülür çerçevesinden takip ediyorum. Affınıza sığınarak bir- iki cümle de ben sarfetmek isterim.
Tüketicinin aldığı ürünle ne kadar memnun olduğu marka değerini oluşturan unsurlardan en önemlisi. Sebebi ne olursa olsun eğer memnuniyet yoksa, tüketici marka dan şüphe duyar. Memnuniyet paylaşımı kadar şüphe paylaşımı da en doğal haktır. Burası da insanların iletişim kurdukları bir yer olduğuna göre paylaşımın sadece "sorunun çözümüne yönelik hamle" olarak anlaşılması büyük bir hatadır.
Siz üretici olarak hatayı çözmeye odaklanin bırakın tüketici serbest iradesiyle karar versin neyin ne olduğuna.

SaWYeR53

Yeni Üye
Arkadaslar konuyu uzatmaya gerek yok.

Musteri parasini verip aldigi urun zarar gorup o urunu kullanamiyorsa her turlu konusuda acabilir her mecraya da basvurup hakkini savunabilir.

Hic bir firmanin buraya gelip niye konu actiniz deyip kendini savunmaya calismasi kabul edilecek bir sey degildir. Sikayet var sitesi olsun sosyal medya olsun hic bir firma niye konu actiniz demez. Yardimci olacaksa hemen yardimci olup musteriyi memnun eder. Sadece lafla musteri memnuniyeti diye cikip ortada dolasamaz.

NACİ.BABA

Üye
Adı
Naci AL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar abiler kardeşler öncelikle hepinize yorum ve iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederim.Ben sorunumu gittim gösterdim anlattım ve bana döndüler oradaki çalışanlarında benim gibi emir kulu olduklarını izah ettiler ve olay çok şükür çözüldü gibi pazartesi salı ola hayır ola,inşallah kimse benim durumuma düşmez,düşersede bir an önce çözülmesi dileklerimle.

mert bey merhaba iyi akşamlar...

konunun çözümünde bana telefon açılması gibi bir durum yok öncelikle bunu belirtmek istiyorum...

mert bey kamışlar ile ilgili yaşanan bu tip sorunlar balıkçılık ekipmanlarında en handikaplı konudur ve dolayısıyla şüphe ile yaklaşılır...bunun en büyük nedeni yalan beyanlardır...

kamışlar üretilirken bir çok veri testine tabi tutuluyor...her kamış en az bir çalışan tarafından üretiliyor ve mutlaka kalite konrtolü onayı alıyor...

kamışlarda yaşanan durum eğer seri sıkıntısı ile mutlaka toplatılıyor ve yerine yenisi veriliyor...

mesela en son yaşadığımız olayda yine bir konu açıldı kırılan kamışın yeni olduğu ve daha yalan olmasın 1 ile 5. atış arasında kırıldığı beyan edildi...

ama bahse konu olan at çek kamışı olarak tabir edilen kamış yemli avda 75 gram kurşun atılarak kırılmıştı...nedendir ki bilinmez marka shimano oldu mu önce forumlarda konu açılıyor sonra veryansın ediliyor ve bu şekilde sonuca ulaşılmaya çalışılıyor...

mert bey işimiz gereği (çalışanlar olarak hepimiz teknik bilgisi yüksek ve balık avcısı kişileriz) bu tip konulara şüphe ve dikkat ederek bakmak durumundayız...

daha önce de yazdım...yanımızda üzerine basarak kırdığı kamışı daha ilk atışımda kırıldı diyerek getiren var...gelin gerisini siz düşünün...yada bayiye gidip bunu ben kırdım ama sen bastır ilk atışta kırılmış de bana yenisini versinler...ve daha neler neler...

mert bey lütfen bizlere kızmayın ve yanlış değerlendirmeyin...bizler her zaman sizlerin tarafındayız...ve yalanlara rağmen tarafımıza ulaşan her sorunu çözmeye çalışıyoruz...samimiyetle yaklaşıyoruz...çaba sarfediyoruz...ama bir o kadar da kırılıyoruz...bir bilseniz neler oluyor...

kamış yedek parçası söyleyen ama bayisine uğramayan sonrada bu tip konular açanlar bile var...

ama nedendir bilinmez sorunları çözülenler hiç bir zaman konu açmaz...iş çözüldü mü çözüldü bu iş tamam...acaba biz bunu mu hak ediyoruz...

:(
Turgay Bey,
Bahse konu olan at çek kamışı olarak tabir edilen kamış yemli avda 75 gram kurşun atılarak kırılmıştı demişsiniz. Bu kamışın marka modelini yazabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...