Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

50-100 atarlı kamış ile sahte atma

gkys

Aktif Üye
Katılım
2 Ara 2020
Mesajlar
154
Tepkime puanı
154
Puanları
43
Konum
İzmir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aldığınız kamış %99 surf kamıştır. Yani basit tabirle beklemeli yemli avlar için tasarlanmış bir kamıştır. Bu kamışla sahte at çek yapamazsınız.
Aldığınız kamış surf değil shore jig kamışıysa (%1 olan ihtimal) Jig ile at çek yapabilirsiniz.
Link verip almayı düşündüğünüz sahteyi boşuna alıp paranızı sokağa atmayın. Alsanız bile surf kamışla at çek yapamazsınız, hem de 9 metre dalarlı olmasından dolayı kıyıdan kullanamazsınız taktırıp kopartırsınız.

Size tavsiyem aldığınız ekipmanın stilini ve kendi isteğiniz ne bunu netleştirin.
Aldığınız ekipman surf ekipmanı ise yemli beklemeli av haricinde bir şey yapamazsınız. Yapmaya çalışıp ta hem kendinizi hem bütçenizi gereksiz yormayınız sürdürülebilirliği olmaz eziyet olur hobiden soğursunuz.

Ben suni yemler ile at çek yapacağım yeni ekipman alabilirim diyorsanız Youtube'dan Lrf - Light Spin, Spin, Shore jig nedir bunları araştırıp size ve bulunduğunuz bölgeye hitap edeni belirleyip buna göre ekipman araştırıp toplayınız.
Rastgele.