Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

7 Ekim 2012 Pazar. Hedef balığım kepçede.

cemsy

Yeni Üye
Adı
cem suzer
sevgili orhan baba yine çok güzel bir kırmzı prenses ellerine sağlık afiyet olsun .nasip se bu hafta sonu bizde artık başlıyoruz mercana.saygılarr.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Çok güzel bir antalım orhan abi, daha önceki torik raporlarındanda bir sürü bilgi edinmiştim, çok faydası oldu bana.:) Bu sene bizim buralarda çok güzel palamut avı verdi. Güzel avlar yapmayı başardım. Ellerine sağlık Herşey gönlünce olsun.
Teşekkürler sevgili Oktay kardeşim, kendime göre uöntemlerimi ve kullandığım takımları sizlere anlatıyorum, belki bir gün faydası olur diye.
Sevgiler hoşça kal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
orhan abi yine güzel av yapmışsın,anlatımın da bir başka güzel,güzel avlarının devamını dilerim
Sevgili Cevat kardeşim nerelerdesin sana hayırsız kardeş diyeceğim.:):):)
Çok sevindim sana da güzel avlar dilerim, arkadaşlara çok selamlar sizleri bekliyorum.:):):)

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Çok güzel balık Orhan Abi. Keşke buralara kadar gelse. Ne yazikki bizim suları sevmiyor. Tebrikler ve hep rastgelsin.

nakicagatay

Yeni Üye
Sevgili Orhan abi, yazılarınızı devamlı takip ediyorum, müthiş bir tecrübe sahibi olmanızın dışında bunu tüm detaylarıyla herkesle paylaşacak kadar cömert bir insan olmanız gerçekten çok etkileyici, tabiki bunun ardından güzel yorumlar geliyor ve paylaşımlarınızla tüm balık sevenlerin sevgisini ve saygısını kazanıyorsunuz, yazılarınızı okuyunca benim gibi bir balık sevdalısı olan babamla birlikte işi gücü bırakıp tekneye koşasımız geliyor:) Umarım bir haftasonu işimizi ayarlayıp Sivrice tarafına gelirsek sizinle bir av heyecanı yaşamayı çok isteriz, paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler... (Bu aralar biz de Gemlik körfezinde sizin gibi bir üstadımızdan Lüfer teknikleri öğreniyoruz, balık seyrek de olsa var, sırtı avı da pek keyifli :))