maskot321s
Üye
Abilerim kardeşlerim herkese iyi pazarlar. Anneleri ellerinden öper ve bugünki balık avı kaçamağımı sizlerle paylaşmak isterim. Sabah 6 sularında babamlarla uykumuzdan olduk ne edelim derken planlar yapıldı 15 dakika içinde yolda bulduk kendimizi ama sıkıntımız vardı ve yemimiz yoktu. Çaresini ararken, yol üstünde bir parkın sulandığını gördük ve daldık bir heyecanla içeri orayı kaz burayı kaz derken, tabiat ana balığa gidin dercesine yemlik solucanlarını sunmuştu bizlere. Herşey Tamamdı ve 1 saatlik yolun ardından avlağımıza vardık 7 kişi olarak 7 olta açtık ve yemlerimizi suyla buluşturduk. Sabah 6-8 arası acaip hareketliydi sürekli olarak şamandıralı takım ile sazanları çekiyorduk bugün 60-70 adet sazan yakaladık ve limit altını saldık. Aldıklarımız toplam 10 adet ve 500 gramın üstünde balıklardı. Şunu üzülerek belirtmek istiyorum ki avlağımızda kovalarını sonuna kadar limit altı balıklarla dolduranlar çok üzdü beni tuttuğu balıkların iki katı balıkları suya saldık diyebilirim. Uyarılarımıza rağmen salmadılar balıkları ve şuanda bu güzel Avlak tamamen toprak ile kapatılıyor. Doğaya verdiğimiz bu zarara isyan ederken, belkide son balıkları tutmuş olduk. Avlak çok hareketli olduğu için fazla fotoğraf çekemedim. Ayrıca karşımızda avlanan abiler 7-8 kiloluk bir sazan çektiler buz gibi suya 2 kişi atlayıp nasıl cebelleştillerini görmenizi isterdim.
Avlağımızın sabahki görüntüsü

Ilk balık

Oltamı ziyaret eden tosbağa, gölün soğuk suyuna iade edildi.

Avlağımızın sabahki görüntüsü

Ilk balık

Oltamı ziyaret eden tosbağa, gölün soğuk suyuna iade edildi.

Ekli dosyalar
-
198.2 KB Görüntüleme: 611