beyhan
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar söze nasıl başlıyacağımı bilemiyorum. Güzel fakat bir okadarda heycanlı bir gün geçirdik,yada benim için öyle oldu.06:30 gibi buluştuk karaağaç yolunu tuttuk. Av yerine ulaştık ama oltamızı atabileceğimiz her açıklığa tufanasını çeken tatlı su kurnazlarının yüzünden 08:30 kadar yer aradık neyse sonra tekrar köye geri döndük. Muhtar karşıladı kayığın yanına gittik. Ben,murat,mesut,necmi,adnan ve emre kayığa binip karşı adaya geçtik. Ben mesut ve emre adada kaldık diğerleri kyıkta avlanmaya karar verdiler. Hazırlıktan sonra başladık at çek yapmaya fakat maalesef balık alamadık zaten tek tesellimiz kimse alamadı. Yarım saat olmuştu her halde rüzgar çıktı dönelim dedik kayıktakileri aradık gelin diye (macera başlıyor) rüzgardan kayık gelemiyor. Epey mücadeleyle zorla adanın başka kısmından bindik. 6kişi rüzgar dalga ben 3,5 zorla kıyıyı bulduk. Kıyıdakiler baya meraklanmışlar inince fark ettim ayaklarım tutulmuş. Kahvaltı ettik resimlerini daha sonra yüklemeye çalışıcam mesut,necmi ve adnan daha sonra geri döndü. Geri kalanlarımız da uluabat,ta deneyelim dedik ama oradada hedef balıktan eser yoktu malesef.Ama su çokluğu sebiyle olmadı diye düşünüyorum neyse gene gidicez gene kayığa binecez ama bu sefer yüzmeyi öğrenicem. Hoşça kalın gelen arkadaşlarıma ayrıca teşşekkür ederimRESİMLERİMİZİ OKTAY ARKADAŞAMIZ YÜKLEMİŞTİR
Moderatör tarafında düzenlendi: