Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Abant veya Uludağ Organizasyonu na Ne Dersiniz? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gülay

Balık Sevdam
Gold Üye
Adı
Gülay Tekbıyık
Gülay'cığım Anadolu yakasından bizim için zor oluyor,şuanda bizi eklemesen daha iyi olur.
Ama Avrupa yakasından gelecekleride düşünüp otobüs için bir güzargah ayarlarsanız katılımın artması açısından daha iyi olacak gibime geliyor.;)
Bu konu beni aşıyor abi,:)

Ulaşım güzergahı konusu hakkında net bilgileri Hamdi sizlere söylerse daha iyi olur. Ama sizleri de aramızda görmek isteriz, uzun zaman oldu görüşüp sohbet etmeyeli.

selçuk

Aktif Üye
Adı
SELÇUK DİNÇ
Bu konu beni aşıyor abi,:)

Ulaşım güzergahı konusu hakkında net bilgileri Hamdi sizlere söylerse daha iyi olur. Ama sizleri de aramızda görmek isteriz, uzun zaman oldu görüşüp sohbet etmeyeli.
Hamdi'nin güzergahını merak ettim şimdi:D:D

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif

Asi ve mavi

Daimi Üye
Adı
Didem
Gülay'cığım Anadolu yakasından bizim için zor oluyor,şuanda bizi eklemesen daha iyi olur.
Ama Avrupa yakasından gelecekleride düşünüp otobüs için bir güzargah ayarlarsanız katılımın artması açısından daha iyi olacak gibime geliyor.;)
Bende bu konuda sizlerle hemfikirim. Sabah istenilen saatte orada olmak için taksiyi kullanmıştım ben. Otobüsler o kadar erken saatte çalışır durumda değil çünkü. Ve tabii ki dönüş. Kendi arabam yoksa -ki yok, yine mecburen gecenin bir yarısı taksiyle dönmüştüm. Güven açısından ve kadınsanız büyük sorun teşkil ediyor. Otobüs kalabalık olursa firma sahibi bence tolerans tanıyacaktır yada biraz daha fazla verip avrupa yakasından anadoluya geçen bir firma ile anlaşılabilir, diye düşünüyorum yani.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Emre'nin araçta 3 kişilik yer olacak. Kendisi ile konuştum. Alacağı mevki kendisine uygun olursa 3 kişiyi alabileceğini söyledi. Karşıdan gelecek diğer arkadaşlarla irtibat kurayım, herkes birilerini alırsa sorun kalmayacak.

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet arkadaşlar sizden önemli bir istirhamım var.

Uludağda erken olursanız tadından doyum olmaz. önce piknik alanında büyük bir ateş yakarız erkenden halaylar çekeriz içimizde müzisyen olan arkadaşlara duyrulur takım takravat ne varsa getirin.daha sonra telesiyejlerle zirve yaparız kartal yuvasında şömine karşısında güzel sohbetler.atv motorlarıyla bakacak şehri tepeden izleriz isterimki dolu dolu geçsin.kartopu oynarız yaw erken gelin işte..:D))

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Evet arkadaşlar sizden önemli bir istirhamım var.

Uludağda erken olursanız tadından doyum olmaz. önce piknik alanında büyük bir ateş yakarız erkenden halaylar çekeriz içimizde müzisyen olan arkadaşlara duyrulur takım takravat ne varsa getirin.daha sonra telesiyejlerle zirve yaparız kartal yuvasında şömine karşısında güzel sohbetler.atv motorlarıyla bakacak şehri tepeden izleriz isterimki dolu dolu geçsin.kartopu oynarız yaw erken gelin işte..:D))
İrfan bu sefer Sarı Alana gidelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...