Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Abiler Iğnelerle Alakalı Bir Kaç Sorum Olucak.

Cihad

Aktif Üye
Abiler ben önceden bayağı kefale meraklıydım ayıptır söylemesi ama tadını sevmedim ne yalan söyliyim. Herkesin damak tadı farklıdır. Bende eskiden kalma kıbrıs kefal takımları var 3 tane acaba onların iğnelerini ve mantarını değerlendirmeli miyim ? Bi kaçı paslı onun haricinde pas yak iğnelerde. Peki bu paslı iğneleri direk atmalı mıyım yoksa bi sıkıntı olmaz mı ? bunların üzerinde düğümler oluyor o düğümleri nasıl çözebilirim ? (ilk önce bıçaklar ve makasla kesmeyi denedim olmadı bende yakmayı denedim iğnelerin üzeri is oldu ama başarılı bir şekilde o düğümlerden kurtulmuş oldum) Kıbrıs takımının mantarını çaparide şamandıra olarak kullanabilir miyim ? bir de bu büyük iğneli kıbrıs takımlarındaki iğneleri hangi balık avında kullanılabilir ?
NOT: Belki içinizden ne uğraşıyorsun al işte av marketlerden diyen olabilir. Abiler amacım birazda kendim takım yapmak istememdir. Şuana kadar hep para verip aldım her defasında para verdim. Şimdi hafiften tecrübelenmeye çalışıyorum :/

Cihad

Aktif Üye
Cevap yazin abiler en azindan bildikleriniz sorulari cevaplayin :D

delikurt1907

Aktif Üye
Adı
demir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ustalar daha iyi bilir ama 2-3 köstekli takım yapıp iskorpit avında kullanabilirsin..

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bence uğraşmaya değmez,
forumda hedef balıklarla ilgili bir sürü iğne önerisi var onlara göre iğne alıp takım yapman daha mantıklı
illa pahalı iğne almanıza da gerek yok kutuda taneyle satılan çok uyguna iğneler var onlardan hedef balığa uygun iğne alıp yapın takımınızı

Cihad

Aktif Üye
Eyvallah abiler igne aliyim o zaman

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Elinde hangi iğneler var bilemiyoruzki..
En azından ölçekleyerek fotoğraf çekip atarsan mantıklı şeyler önermek mümkün olabilir.