Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acemi LRF balıkçısı :D

cihankrkya

Yeni Üye
Adı
cihan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamlar,ben cihan 32 yaşındayım Bandırmada yaşıyorum.daha önceden balıkla pek ilgim yoktu,kardeşimin hevesi üstüne ona lrf takımı aldım dogum günü hediyesi almışken kendimede aldım,ancak aldıgımızdan beri kefal ve yosun dışında hiçbir balık yakalayamadık :D . Yada bandırmada nerde tutulucanı bulamadık,bandırmada bulunan mendirekten vs çok attık ama tık yok,böyle oluncada heves kaçıyo.Bandırmada ve çevresinde balık avı yapan varsa mutlaka vardırda, nerelere gidebiliriz söyleyebilirmi acaba,olta takımlarını aldıgımız yerdeki kişi de pek bilgi vermedi yada vermek istemedi,genelde bilgi vermek istemiyolar :D

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba ben yer tavsiyesi veremeyeceğim ama bence ava gece gidin birde isome marukyu silikon mutlaka çantanızda bulunsun

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Cihan
Bandırma'da efsane lüfer avları olur.
Lüfer zamanı tabii ki sonbahar ve sonrası.
O döneme kadar kendinizi teorik ve pratik olarak geliştirmenizde fayda var.

Aaa54

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Akşam ezanı sonrasında ışık gören bir nokta seçerek, düşük gramaj ile istavrit alırsınız. ( Acemi, yeni başlamak fark etmez. Her türlü alırsın. )