Hyacinth
Üye
FALAN YERDE BALIK VAR,DENİLDİĞİ ANDAN İTİBAREN O YERİN BİR KAÇ SAAT SONRAKİ HALİ
)))
Not:Alıntıdır
Ekli dosyalar
-
77.7 KB Görüntüleme: 743
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balık var dediler geldikkk..FALAN YERDE BALIK VAR,DENİLDİĞİ ANDAN İTİBAREN O YERİN BİR KAÇ SAAT SONRAKİ HALİ)))
Bu resimdeki aslında bir festival. Bir belgeselde görmüştüm. Bu gölet her sene bir nehir taşkını ile oluşuyor ve sular çekilmeye başladığında (zaten artık balıkların yaşama şansı kalmıyor) Bir ayinin ardından bütün balıklar tutuluyor fakat festival zamanına kadar kimse oradan balık tutmuyor. Fotoğraf tam tersi gibi görünse de aslında durum doğaya saygı anlamında bir örnek olabilir.Valla müthiş manzara. çok komik. Birde arkadaşların yazdığı balıkçılar var. Kıyıya nerdeyse 20 metre açığa, 1500, 2000 metre ağ atıp yavru, küçük büyük ne varsa alıp öldürenler var. ne denirki bunlara. Şu resimdekiler onlara göre çok daha fazla delikanlı.!!!
Evet bir kutlama olduğu çok açık. Fakat ilk bakışta göze gelen ve balıkçılık esprisi olan avlak baskını fikri çok komik geldi ve mecazi olarak ta delikanlılık sıfatını kullanmıştım Ahmet Bey.Bu resimdeki aslında bir festival. Bir belgeselde görmüştüm. Bu gölet her sene bir nehir taşkını ile oluşuyor ve sular çekilmeye başladığında (zaten artık balıkların yaşama şansı kalmıyor) Bir ayinin ardından bütün balıklar tutuluyor fakat festival zamanına kadar kimse oradan balık tutmuyor. Fotoğraf tam tersi gibi görünse de aslında durum doğaya saygı anlamında bir örnek olabilir.![]()