Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ACİL spin kamış aranıyor temiz olmak kaydıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu haftada müsait olamayıp spin kamış alamadığımdan turna avına gidemedim bana diğer hafta sonuna kadar uygun bi kamış bulursam başlangıç için almayı düşünüyorum.240-300 ve atarı 10-40 20-60 15-45 olabilir ve ben elime aldıgımda direk kıramayayım yeter balık zaten ben kırmazsam kıramaz :)
bu arada istanbul içi elden direk alabilirim

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
iyide ordaki fiyatı zannedersem sıfırından da pahalı şuan piyasası 120 tl civarı ben sıcak fırsatlarda daha sıcak bi beklenti içerisindeydim ama neyse bakalım bir hafta var önümüzde inş daha uygun bişeyler buluruz

Hamdi abi tamda ben aynısını yazıyordum hemde 0 dan pahalı neyse daha sıcagını beklemektetyiz

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Kardeşim sen bütçeni söyle sana 0 km güzel bir kamış bulalım.

nbuyuk

Aktif Üye
iyide ordaki fiyatı zannedersem sıfırından da pahalı şuan piyasası 120 tl civarı ben sıcak fırsatlarda daha sıcak bi beklenti içerisindeydim ama neyse bakalım bir hafta var önümüzde inş daha uygun bişeyler buluruz

Hamdi abi tamda ben aynısını yazıyordum hemde 0 dan pahalı neyse daha sıcagını beklemektetyiz
Sana sıfırını 100 tl ye gönderirim.

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar okuma v siystemin 270 liğini bi sitede 100 tl ye buldum yarın açıklıyaacagım buna karar verdim çünkü

tonkinos

Yeni Üye
Adı
selim şehiroğlu
selam, bende çok az kullandığım ve şu an için ihtiyaç fazlası olan, okuma salina seaspin 3.00m 20-60 atarlı bir kamış ve üzerinde daiwa sweepfire 3500 B makine, awashima misina olan bir takım var. Tamamına 130 tl istiyorum. Umarım aradığınız gibi sıcak bir tekliftir.

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar okuma v siystemin 270 liğini bi sitede 100 tl ye buldum yarın açıklıyaacagım buna karar verdim çünkü
Bence stokları bir sorsaydın keşke stoklarda bulundugunu pek sanmıyorum çünkü genelde sayfanın ceo'sunun artması için veya müşteri çekmek için yapılan bir şeyde olabilir.
normal satış fiyatının 150 ila 165 tl arasında olması lazım.

Selçuk KAYA

Kıdemli Üye
Adı
selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selam, bende çok az kullandığım ve şu an için ihtiyaç fazlası olan, okuma salina seaspin 3.00m 20-60 atarlı bir kamış ve üzerinde daiwa sweepfire 3500 B makine, awashima misina olan bir takım var. Tamamına 130 tl istiyorum. Umarım aradığınız gibi sıcak bir tekliftir.
Biraz inceledimde kamışı zaten biliyorum çok güzel ve bence tatminkar bir kamış 100 - 120 tl civarı sıfırı. Daiwa sweepfire 3500 ebay daki satış fiyatı 33 $ + 10$ gibide shipingi var . Awashima misinaya gelince mitsubishi nin ürettiği çok güzel bir misina gayet verim alabileceğiniz bir misina oda nerden baksanız 15 - 20 tl civarıdır.

200 tl gibi birşey yapıyor bu set ama makinayı yurt dışından alırsanız eger bu fiyat birde sonuçta yurt dışından alıcağınızda 2. el olucak.

bence Tonkinos'un set 130 tl ye düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...