Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acil Yardim ! Ip Surekli Dolasiyor

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Fisher-Man bu resimdeki 25lik makina ama sen bunu kargo yap hiç boşuna pulla falan uğraşma derdi başka gibi bunun

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba. Su ana kadar bir suru ip misina denedim. Daiwa j braidinden tutun dynemasina kadar. Hepsinde de ayni sorun oldugu icin mono misinaya gectimDunden onceki gun gelen Seaknight nano line 0.3 pe misinayi su dolu kovaya koydum. Makinenin altina da mono takviyesi yaptim ve nemli olacak sekilde sardim. Yine ayni sorun yine ayni sorun. Bi yerde dugum oluyo makine one yigmaya basliyo ipi dugumleri aciyorum bir sure gayet guzel her sey sonra bozuluyor yine. Forumda yağlamak vs. Cozumler gordum ama sanirim ip misinadan hakikaten sogumak uzereyim. Mono hic karismiyor.
:)
Arkadaşım öncelikle rastgele...

Makinen de veya misinada bi sorun yok.... benim görüşüm. sorun misina sarımında. misinanı bayiye götür onlar sarsın, sorun kalkar. kullanımda da hata var ise 10, 20 atımdan sonra yine gam yapar... kullanımdan ...

rastgele

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
:)
Arkadaşım öncelikle rastgele...

Makinen de veya misinada bi sorun yok.... benim görüşüm. sorun misina sarımında. misinanı bayiye götür onlar sarsın, sorun kalkar. kullanımda da hata var ise 10, 20 atımdan sonra yine gam yapar... kullanımdan ...

rastgele
Kullanimda sorun olabilir fakat sarim hatali degil. Cunku daha once sardigim ipler gayet düzgun bir sekilde duruyordu. Ayni sekilde sardim boyle oldu. Makine donerken ipin sarimina bakiyorum. Hep one yigarak sariyor. Sorunun makinede oldugunu dusunuyorum. Tesekkur ederim :)

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Lrf_Gaziosmanpaşa dediginiz pullardan aldim ve denedim.Makine cok guzel sardi. Sonuc fotografta belli zaten .Pulu cikartip sardim öne yigdi. Dediginiz gibi sorun makinedeymis tesekkur ederim. Fakat simdi de soyle bir sorun var : Pul takinca kalamadan ses gelmiyor. Kalama sesi benim her seyim :) yani o olmadan yapamam :) Bu sorunu nasil halledecegim ?IMG_20181119_165254.jpg

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Fisher-Man Güzel olmuş ellerine sağlık o sorunu haleltmiş oldun en azından , kalama sesi çok entresan ya onu makinayı ele almadan çözmek zor sanırım bu kafayı çıkarınca alt yatak kısmında pim vs var onlarda düşen çıkan varmı kalama kapağını takarken çırt çırt diye ses yapıyormu

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Fisher-Man Güzel olmuş ellerine sağlık o sorunu haleltmiş oldun en azından , kalama sesi çok entresan ya onu makinayı ele almadan çözmek zor sanırım bu kafayı çıkarınca alt yatak kısmında pim vs var onlarda düşen çıkan varmı kalama kapağını takarken çırt çırt diye ses yapıyormu
Pulu cikardim kalama sesi gelmiyo yine.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Fisher-Man cengizi kapanmadan arayıp sorsana aklıma gelen bir yöntem yok malasef yoksa öneriridim saçma öneri yapıp makinaya zarar vermeyelim