scorpion26
Daimi Üye
İki arkadaş spin ve lrf avları yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşımıda bu işe ben bulaştırdım. Spin 3 sene oldu sanırım Lrfde ise yeni sayılırız. Benim iyi kötü her iki disiplindede 5-6 balığım oldu çok şükür ama arkadaşa sırtından takılan bir kefal dışında bir balık tutturamadım. En son dün akşam gürpınar hal sol tarafında lrf yapalım dedik onda da birşey tutamadık. Biraz sakarlıktan biraz dibe takmalardanda baya malzeme de denizi boyladı. Gelelim yardım olayına. Bugün ve yarın ikimizde senelik izindeyiz. Tatlısu tuzlusu farketmez, balıkta farketmez, Lrf ve spin en az bir disiplinde mümkünse ikisinde de balık tutumanın keyfine varmak istiyoruz. Yakala bırak yapacağız. Beylikdüzünden 80-100 km kadarda uzaklaşılabilir. Yanımıza bu tarz bir avlak bilip yakın zamanda böyle keyifli bir av yapmış bir arkadaş var ise onuda yolumuzun üzerinden bir noktadan aramıza katabiliriz. Bölgeden ziyade dediğim gibi nokta olarak yerler önerilebilirse çok sevineceğim. Ben iyi kötü bu hobiye devam edeceğim ama arkadaşım böyle giderse bırakacak. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.