Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hoşbuldum Kardeş,At-Çek ten vazgeçme mutlaka levrek alırsın,özellikle serbest bölgenin hemen yanından veya mezitliden,zokalı 6,5 - 8,5 cm mavi ve yeşil sırtlı Raglou denemeni tavsiye ederimhelo adana, ne var ne yok orada
ilk hoşgeldin benden Orhan abi
Hoşbuldum Erdal Bey,Selamlar Orhan bey,hoşgeldiniz..
Hoşbuldum Latif KardeşGeç kaldınız. Yarın öğleden sonra uğrasam bir kahve içmeye zaman varmı?.
Bu arada foruma hoşgeldiniz Orhan ağabey (siz istediniz diye bey yazmadım.)
Hoşbuldum Latif Kardeş![]()
Sevinirim,seninle kahve içip sohbet etmek her zaman keyifli biliyorsun,yarın Hüseyin de gelecek,Akşam üstü Surf yapma planımız var bir aksilik çıkmaz ise,Hüseyin ile akşam üstü Seyhan Barajın da baitcasting antremanı yaptık,özlemişim çıkrık kullanmayı
Rastgelsin.
Özlemişim Hüseyin ile yan yana olta sallamayı,güzel oldu bu antreman,Ülkemiz de Çıkrık ile surfcating,At-çek,Sarkıtma,Sırtı ( sürütme ) yapan ender insanlardan,ah birde paylaşşa birikimleriniBiraz önce konuştum yeni makinayı denediğini söyledi. Beklentilerini karşılamış gayet memnundu. Size yarın için rastgele. Aksilik olmazsa sabah görüşürüz.