Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adrasan Kıyı Balıkçılığı

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

@Kaşıkçıtayfa bende bayramda orada olacağım. bir kaç gündür oradaki balıkçılık ile ilgili gönderileri okurken şu dakika itibari ile bu konuyu gördüm. Sizin yazınızı görünce kayıt olma gereği duydum. Ben Bursa/Gemlik' te balık avı yapıyorum burada en büyük tutuğumuz balık kış ayında 30 cm lik lüfer oluyor. Büyük balık heyecanı yaşayamadım. Araştırdığım kadarı ile Adrasan'da bu işten keyif almak istiyorsanız Suluadaya uğramak şart. ama tekne fiyat bilgim yok. Açıkçası fiyat ne olursa olsun bu keyfi yaşamak istiyorum. Orada beraber tekne kiralayabiliriz sizde isterseniz. Sağlıcakla.
Sen lüfer avında yem olarak ne kullanıyorsun?

yaser.senli

Yeni Üye
Adı
Yaser.senli
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba değerli arkadaşlar.Nisan ayının ortalarında Van'dan gelip 3 arkadaş adrasanda kamp yapıp balık tutmayı planlıyoruz.Geçen sene Adrasan'a gittik fakat bir türlü olta atmaya inebileceğimiz bir yer bulamadık maalesef.(Tolga ÇALIM'ın youtube videolarında yemli av yaptığı ,yazılı orkinos avladığı türden yerler). Zaten yasaklar başladığı için de geri dönmek zorunda kaldık.O tarafları bilen , bize yardımcı olabilecek kimse çıkar mı acaba forumda?Bize yoldaşlık edecek arkadaşlar mesaj atarlarsa da ağırlamaktan keyif duyarız.Şİmdi den teşekkürler .Herkese rastgele.