Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adrasan Kıyıdan Gece /gündüz Avı?

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adrasan'da gece benim yakaladığım balıklar (yemli); sargoz, karagöz, müren, mırmır. Konuştuğumuz esnaf bir arkadaş kışın çok levrek tuttuklarını söylemişti fakat ben ne tuttum ne de gözlükle yüzerken gördüm. İlla ki spin yapacaksanız koyun sağ yamacındaki kayalıkları denemenizi tavsiye ederim. Bir arkadaşım oradan sarıkuyruk almıştı...

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adrasan'da gece benim yakaladığım balıklar (yemli); sargoz, karagöz, müren, mırmır. Konuştuğumuz esnaf bir arkadaş kışın çok levrek tuttuklarını söylemişti fakat ben ne tuttum ne de gözlükle yüzerken gördüm. İlla ki spin yapacaksanız koyun sağ yamacındaki kayalıkları denemenizi tavsiye ederim. Bir arkadaşım oradan sarıkuyruk almıştı...
Bilgilendirme için çook teşekkür ederim çok faydalı oldu :). Peki yemli avda yem tercihiniz neydi.

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu :). Peki yemli avda yem tercihiniz neydi.
Fazla yem alternatifi yok, biz bir restoranttan sübye alıp yem yapmıştık. Sonradan farkettiğim bir şey oldu, eğer küçük kepçeniz varsa derenin içinden teke yakalayabilirsiniz.