B balıkçı55 Yeni Üye Katılım 16 Eki 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 Adı Ender ÖNDER 25 Tem 2015 #1 merhaba balıksevdalıları.yarından iitibaren 5 gün adrasan koyunda otelde konaklayacağım.adrasanda nerede, hengi yemle,hangi balıklar avlanabilir.bilgisi olan sevdalı dostların yardımlarını bekliyorum
merhaba balıksevdalıları.yarından iitibaren 5 gün adrasan koyunda otelde konaklayacağım.adrasanda nerede, hengi yemle,hangi balıklar avlanabilir.bilgisi olan sevdalı dostların yardımlarını bekliyorum
ino Aktif Üye Katılım 23 Eki 2014 Mesajlar 115 Tepkime puanı 148 Puanları 43 Yaş 50 Konum İstanbul Adı inanç namsal Kan Grubu A Rh Pozitif 9 Eyl 2015 #2 merhabalar, bende ekim başı gibi o civardan tekne kiralayıp balığa çıkmayı planlıyorum, tanıdık bildik kaptan var mıdır foorumda, yada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz???
merhabalar, bende ekim başı gibi o civardan tekne kiralayıp balığa çıkmayı planlıyorum, tanıdık bildik kaptan var mıdır foorumda, yada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz???