Benim içinde sabırsızlıkla beklenen bir av ve tatil güncesiydi.
Özellike Balıksevdam ailesi ile gidilecek olması baş sebeblerden biriydi zaten,ortak arkadaşlarımızın olduğu,siteden tanıdığımız ve bir türlü tanışamadığımız ve görüşemediğimiz arkadaşlarla bizzat buluşma şansı bulmamızda ayrıca güzeldi.
Bende bir kaç teşekkür yazıyım.
Başta İnce çizgi balıkçılık olmak üzere vekaleten sevgili Hamdi, tur organizasyon sahibi Melih kardeşim,Tekne sahibi dünyalar iyisi kardeşim sevgili Ramazan kaptan,Otel sahibi Suat bey'miydi kusura bakması unuttum adını ve otel müdürü Ufuk bey,beni kırmayıp bu gezide olan sevgili arkadaşım,Dost'um,Kardeşim Eray ÖZ,sevgili kardeşi Sinan,İsa hoca,Antalya'dan bizi yalnız bırakmayan Okan hocam ve sevgili arkadaşı.
Benim açımdan kafamı toparlayacağım bir geziydi,öylede oldu,tadını son anına kadar çıkarttım,sanırım denizin tadınıda bir ben çıkartmışım.
Buradan ilgisini ve alakasını benden esirgemeyen yegane Dost sevgili Yaşar BAZARBAŞI kardeşimede selamlarımı gönderiyorum,kendisiyle ilk defa bu kadar uzun bir arada olabilme şansı bulabildim,onunda beni sevdiğini biliyorum.
Çağatay'ım,senin yerinde ap ayrı.
Sevgili Umut,Sevgili,Onur...sizleride iyiki tanımışım.
Fotoğraflarıda güzel çekmişim ellerime sağlık.

Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim.