Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aklıma takılan soru(balık kenesi hakkında)

expe

Yeni Üye
Adı
emre
Merhaba arkadaşlar gecen sene tekirdağ kumbağda tuttugum eşkinların 2 tanesinde balık kenesi denilen görüntusu gercekten iğreç bir yaratık vardı balıkların derisinde.
Acaba bu balıkları yemek sorun teşkil edermi.
Herhangi bir sağlık sorununa neden olurmu.
bu canlılar aşagıdaki resimde var bu resmi internette buldum.benim yakaladığım eşkinalarda bunlardan vardı.

Ekli dosyalar

expe

Yeni Üye
Adı
emre
Çok ilginç hayvanlar bunlar bir tanesini evde v-cıkarmıştım böcek ilaçı sıktım yaratık yinede ölmedi hayret bişey:))
bu arada cavabınız için teşekkurler

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çok ilginç hayvanlar bunlar bir tanesini evde v-cıkarmıştım böcek ilaçı sıktım yaratık yinede ölmedi hayret bişey:))
bu arada cavabınız için teşekkurler
Böcek ilacı yerine böcek zehiri deneyin birdahaki sefere.
Şaka bir yana pek çok dibe yakın balıkta bu var, özelliklede izmarit isparide ben çok rastlıyorum.
Bir zararı sakıncası yok yapıştığı balığı sömüren bir asalak sadece..Bunların başka versiyonları tepemizdeyken bunların ruhuna dua etmemiz gerek.:D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Böcek ilacı yerine böcek zehiri deneyin birdahaki sefere.
Şaka bir yana pek çok dibe yakın balıkta bu var, özelliklede izmarit isparide ben çok rastlıyorum.
Bir zararı sakıncası yok yapıştığı balığı sömüren bir asalak sadece..Bunların başka versiyonları tepemizdeyken bunların ruhuna dua etmemiz gerek.:D
iri keneler dimi abi :D balıkçıklardaki iyidir iyi :D