Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selamlar Bedri bey,Latif kardeşim, öncelikle sana teşekkür ederim,Göl ve denizde kullanacağım daha çok denizde (Karadeniz'de Akçakoca'da) motor kürekten daha seri olur diye düşünmüştüm, (Tavsiyeni'de değerlendireceğim) tekrar teşekkür ederim.
Bedri abi açtığın konuyla ilgili gerekli bilgiler ustalar vermiş zaten,Erdal kardeşim teşekkür ederim,yorumları aldıktan sonra sizleri haklı buldum,Karadenizin vakti saati hiç belli olmuyor anında dalga yükseliyor Latif kardeşimde deniz için uygun görmedi ama göl için verim alırsın der,Botum 270x145x zoduyk tipi küçük,daha büyüğünü alıp sizin dediğiniz güçlü motor takmayı düşünüyorum,sanırın o zaman daha zevkli olur kanısındayım;Birde size şunu sorayım,Allah nasip ederse Temmuz ilk haftasında Balıkesir/Altınoluk'a gitmeyi düşünüyoruz 3 hafta kalıp İzmir/Özdereye geçeceğiz buralarda küçük botla verim alabilirmiyim,Ege karadenizden biraz uslu duruyor gibi.saygılar.