Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

akya 40kg jigging

ewrim

Yeni Üye
Adı
EVRİM EDEMEN
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandan beri bayramı bekliyorduk arkadaşlarla,ben hemen hemen her gün forumlara girip bilgi topluyor bir yandan yabancı kaynaklı jigging görüntülerini izleyip bir nevi antreman yapıyordum.

İşin gerçeği bu sistemin tüm halkalarını doğru şekilde birleştirdikten sonra (ekipman) balık yakalayamamak gibi bir durum yok.

Video da görüceğiniz gibi hava 4-6 ve jig yaptığım nokta inanılmaz akıntılıydı.Taşın üstünde 1 dakika jig yapabiliyordum çünkü o süre zarfında akıntı bizi 150 metre taştan uzaklaştırıyordu.Daha 3. atışta iri bir akya jig'i kaptı fakat sadece jig'i İğneyi almamıştı.Kullandığım jig Tubertini Trompet 120 gram jig idi fakat sağolsunlar bizim buraların meşhur avcısı Balon jig'i aldı götürdü gitti 40 tl

Bunun üstüne jig'i Bushido 100 gr ile değiştirdim.

Toplam 45 dakikalık mücadele benim için güzel akya için ise hüsranla sanuçlandı.

Bir gün sonra 4 buçuk kilo bir Şeytan aldım fakat onun fotosu yok şu an buzdolabında belki yemek için çıkarttığımda onunda fotografını yollarım.

Maalesef diğer 3 gün hava hiç müsade etmedi, saolsun meteoroloji bizi hüsrana uğrattı.

Derinlik:30 metre
Makine :Ryobi Carnelian 12000
Kamış :Eurofish 9 kg çekerli
Örgü İp:Remikson 40 lık 36 kg çekerli
Leader :Vexter 70 lik 26 kg çekerli
Jig: Bushido 100 gr

Merayı maalesef söyleyemiyorum çünkü bu popülerleşme yolunda tavan yapan sistem kötü amaçlı kullanılmakta.1 günde 25 parça sinarit ve trança alan arkadaşlar var bunu bizzat biliyorum ve açıkcası hiçde hoşuma gitmiyor.Ben zaten işim dolayısıyla bu avı çok sık yapamıyacağım ve bu sayede bildiğim meralar o kadarda örselenmemiş olacak.

http://vimeo.com/17194238

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler mükemmel kocaman bir sarıkuyruk video da çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Şansınız daim olsun rastgele.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Sevgili Evrim,
Mera söylememek en doğal hakkın.Zaten bu tarz avların merası söylenmez.
Boğazda İstavrit felan için mera bildirilir ama trofe türü özel avların merası söylenmez.

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Tebrik ediyorum evrim.Muhteşem bir akya,muhteşem bir trofe.

cemsy

Yeni Üye
Adı
cem suzer
tebrikler muhteşemm emeğinize yüreğinize sağlık

orca

Üye
Adı
kemal
Tebrikler.
Fotoraftaki balık 40 kilo gelmez ama bu balığın şanından hiç bir şey eksiltmez.
Lastik botla yakaladığınız belli. Size sormak isterim, Jig avclığınında olmazsa olmaz kuralı
BALIK BULUCU nerede.?
Tebrikler.

Sanatçı sanatını satar, Emekçi emeğini, Zanaatkar zanaatını.......Amatör oltacı ise yakaladığını salar, Salarki bir sonrasında yeniden GÜREŞSİN diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
maşallah.öle bir balığı rüyamda avladığımı görsem yataktan fırlar hadi len olurmu biraz abarttık derim heralde.ellerinize sağlık.böle bir balık yakalasam emo ve murat kardeşlerim(buradaki av arkadaşlarım)sanırım memelektin göbeğine heykelimi dikerler:)

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
Aramıza hoşgeldiniz ayrıca tebrikler harika akya