Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

AKYA AVI (42 KG) - AHMET ESGİ

paspariko59

Aktif Üye
Adı
eşref sürek
Ahmet bey harika bir av olmuş
video çekiminiz belgesel gibi olmuş
bu güzel avlarınızın devamını dilerim
rastgele

tommasi

Yeni Üye
Adı
EVRİM ERTİK
ahmet abi avlarınızı yakından takip etmekteyim , gerçekten süpersiniz elinize sağlık...Bu boydaki balığı okadar sakin çekmenizden nasıl büyük bir balıkçı olduğunuz ortaya çıkıyor...
rastgele

ArateuS

Daimi Üye
Adı
Tamer Bulut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Vallahi Süper ne diyim ...
Daha iyileride denk gelir inşallah :)

rauf

Üye
Adı
Mehmet Rauf Usluer
Tebrikler Ahmet kardeşim :harika:her zaman bu büyüklükte bir avın gercekleşmesi zor.videoda yabancı videolar ayarında bir cekim olmuş tek kusuru fon müziğini yüksek tutman:eek:eğer Movie makerde düzenleme yapıyorsan ses yüksekliğini gerektiği kadar düşürebilirsin dolayısıyla cekim esnasındaki konuşmalarını daha net duyabiliriz selamlar rastgelsin.

Rıza Kaya

Aktif Üye
Adı
Rıza Kaya
çekim, av,mücadele hepsi güzel tebrikler

KİNYAS

Üye
Adı
Mustafa Çoruh
Tebrikler Ahmet kardeşim :harika:her zaman bu büyüklükte bir avın gercekleşmesi zor.videoda yabancı videolar ayarında bir cekim olmuş tek kusuru fon müziğini yüksek tutman:eek:eğer Movie makerde düzenleme yapıyorsan ses yüksekliğini gerektiği kadar düşürebilirsin dolayısıyla cekim esnasındaki konuşmalarını daha net duyabiliriz selamlar rastgelsin.
Rauf abı selamlar ....Sizden de güzel av videoları beklıyoruz..Zıpkın avı paylaşım sitesınde olduğu gibi..Sizi burada görmek gercekten cok hoş..çok sevindim..

rauf

Üye
Adı
Mehmet Rauf Usluer
Rauf abı selamlar ....Sizden de güzel av videoları beklıyoruz..Zıpkın avı paylaşım sitesınde olduğu gibi..Sizi burada görmek gercekten cok hoş..çok sevindim..
Ahmet kardeşim merabalar aslında ara sıra buradayım:)şu sıralar Jiggging olayına merak sardım bizde kıyısından ucundan denemeler yapıyorum bir müddet evvel de acemi şansı bir avım oldu.
https://www.baliksevdam.com/vb/showthread.php?t=1915
konuyu herhalde kacırdın.Ben daha yolun başındayım sizlerden öğrenecek cok şey var selamlar.

sedatt

Aktif Üye
Adı
SEDAT AYDIN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ellerinize sağlık.hayallarimizi süsleyen bir av:)